Щоденне вживання льону на сніданок полегшить прояви алергій, посилить імунітет та захистить клітини від раку та старіння.
Насіння дуже корисне для печінки - захищає її старіння, ожиріння та вірусів, повідомили в ТСН.
Окрім цього, вживання льону по ложці в день нормалізує активність жіночих гормонів, запобігає гормональним порушенням. Воно являється ефективним онкопротектором — захищає клітини від гормонозалежних пухлин.
Якщо вживати льон щодня, можна втратити 2-3 кілограми. Це насіння добре тамує голод, стимулює використання жиру із жирових "депо", а також "обволакує" шлунок та кишківник. Завдяки йому можна усунути запори, очистити нирки, легені та судини.
Починати вживати слід з маленької дози - по чайній ложці на день. А потім спостерігати за реакцією організму і збільшувати дозу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліки проти нежитю: з аптеки й "з городу"
У столичному Інституті серця вперше в Україні пацієнтові вживили штучне міні-серце.
Коментарі
1