середа, 03 червня 2020 13:05

Що станеться, якщо не лікувати варикоз: наслідки шокують

  Варикозне розширення вен помилково вважають косметичною проблемою і намагаються лікувати кремами
Варикозне розширення вен помилково вважають косметичною проблемою і намагаються лікувати кремами

Одна із проблем, із якою зіштовхується чи не кожна сучасна жінка, - це варикоз. Не дивно. Адже постійний рух, високі підбори, перевтома роблять свою справу. Незначні на перший погляд речі можуть мати тяжкі наслідки, про які навіть не задумуємось.

Варикозне розширення вен помилково вважають косметичною проблемою і намагаються лікувати кремами. Насправді це захворювання, яке варто усувати лікарськими засобами.

Тема із варикозним розширенням вен серйозніша, ніж ми звикли вважати. Слід зважати на можливий розвиток синдрому перетискання тазових вен чи їхньому варикозу, серцево-судинних хвороб, геморою і венозної недостатності.

Венозна недостатність - це вже більше за варикозне розширення поверхневих вен. Це нездатність крові повноцінно рухатися до серця. У результаті тиск у венах підвищується, а кров може застоюватися в ногах. У людей із такою хворобою загрублі, темні суглоби, кволі ноги, частий біль, суха та блискуча шкіра. З віком ризик розвитку венозної недостатності зростає.

Не забувайте, що в людей із варикозною хворобою в 5 разів частіше розвиваються тромбоз глибоких вен. Це призводить до їх самозакупорки тромбом, по обидва боки якого застоюється кров. Найгіршим наслідком тромбозу є емболія легеневих вен. У такому випадку тромб відривається і переноситься кровотоком в легені.

Ускладненням при варикозі може бути і поверхневий тромбофлебіт. Тоді вени запалюються і набрякають, шкіра темніє, ноги суттєво різняться по товщині від литки до коліна. Уражена ділянка стає червоною і атрофованою. Цей стан не можна ігнорувати, інакше утворяться виразки. Це не вікові зміни, як в нас звикли казати на хворі ноги літніх людей. Це запущені ускладнення варикозу.

  "Троксевенол" - ідеальний рятівник від варикозу
"Троксевенол" - ідеальний рятівник від варикозу

Рішення проблеми

Якщо часто відчуваєте тяжкість, ваші ноги набрякають і "гудуть"- не ігноруйте. Це важливий дзвінок, що вашим ногам необхідний дбайливий догляд. До того ж є дієві засоби, які нададуть відчуття легкості і комфорту.

Ідеальним рятівником буде гель "Троксевенол" фармацевтичної фабрики "Віола".

Активними речовинами "Троксевенолу" є троксерутин та індометацин. Індометацин чинить виражену протизапальну, аналгетичну та протинабрякову дію, перешкоджає агрегації тромбоцитів. При місцевому застосуванні зменшує біль, набряк та скорочує термін функціональної реабілітації при ушкодженнях опорно-рухового апарату.

Троксерутин знижує проникність капілярів та чинить венотонічну дію. Здатний усувати судинорозширювальну дію гістаміну, брадикініну і ацетилхоліну. Володіє антиагрегантними і протизапальними властивостями щодо паравенозних тканин, викликаючи підвищення чутливості капілярів. Зменшує набряк тканин, покращує їх трофіку при патологічних змінах, пов'язаних з венозною недостатністю.

Гелева основа "Троксевенолу" забезпечує повну розчинність активних компонентів, їх проникнення у запалені тканини та синовіальну рідину. Це пришвидшує дію препарату.

Перевагою "Троксевенолу" є не лише якість та ефективність, а і доступна ціна.

Реклама лікарського засобу. Є протипоказання. Заявник: ПрАТ Фармацевтична фабрика "Віола". Реєстраційне посвідчення №UA/7201/01/01від від 17.02.2020. Перед застосуванням лікарського засобу слід обов'язково проконсультуватися з лікарем та ознайомитися з інструкцією.
 
Зараз ви читаєте новину «Що станеться, якщо не лікувати варикоз: наслідки шокують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути