Продукти, які можуть знижувати активність ферментів коронавірусу, назвали науковці з Університету Північної Кароліни.
Результати дослідження опублікували у виданні Frontiers in Plant Science, передає Укрінформ.
Учені з'ясували, що хімічні сполуки в винограді і зеленому чаї найбільш успішно перешкоджають поширенню коронавірусу в організмі людини, оскільки містяться в них речовини здатні блокувати ферменти протеази SARS-CoV-2.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимою коронавірус переноситься найважче - Голубовська
Також знижувати активність ферментів Covid-19 здатні темний шоколад і какао.
Надлишок кальцію сприяє шкідливому запаленню при ішемічному інсульті, і націлювання на нього може надати лікарям новий спосіб поліпшити результати лікування пацієнтів. Про це свідчать результати нового дослідження медичної школи Університету Вірджинії.
Коментарі