пʼятниця, 28 жовтня 2011 00:15

Як вилікувати грижі дисків без операційного втручання та позбутися проблем із хребтом

Автор: Фото з сайта www.docl.ru
  Тривалий біль у хребті лікують звукорезонансною терапією. Грижі перестають тиснути на нервові корінці, відновлюється рухливіть
Тривалий біль у хребті лікують звукорезонансною терапією. Грижі перестають тиснути на нервові корінці, відновлюється рухливіть

Якщо у вас є міжхребцеві грижі, мабуть, вам знайомий цей довгий ниючий біль у попереку та ногах. Скутість рухів, неможливість зігнутися чи розігнутися. І постійні відвідини лікарень із витратами на крапельниці та уколи.

— Уперше болі у спині відчула п'ять років тому, — розповідає вінничанка 26-річна Зінаїда Андреєва. — Після сеансу лікування на деякий час ставало краще, а потім знову виникало загострення. Два роки тому перестала ходити взагалі. Лікарі поставили на ноги, але запропонували протягом двох років обов'язково прооперуватися. Із тих пір залишився постійний ниючий біль у лівій нозі. Ситуація ускладнювалася ще й тим, що маю алергію на медикаменти.

У серпні цього року Зінаїда потрапила на прийом до вертебролога Андрія Бялковського. Він запропонував лікування за новою методикою звукорезонасної терапії.

— У мене є можливість запропонувати пацієнтам різні методи лікування, у тому числі і з нетрадиційної медицини, — розповідає Андрій Юрійович. — Але алергія на медичні препарати в Зінаїди іншого вибору не залишала.

Пацієнтка пройшла дев'ять сеансів — по одному щодня.

— Уже після першого — зникли болі в нозі, я перестала її тягнути. Після одного із сеансів їхала додому, побачила рекламу на білборді і зрозуміла, що можу прочитати її. До того мала слабкий зір. Після лікування поїхала на сесію в інститут. За три тижні сидячого способу життя болю не відчувала зовсім.

— Використовуючи фізичні тренінги та зцілюючі властивості звукових частот, ми створили технологію фізичної реабілітації організму. Вона дозволяє самостійно боротися з різними захворюваннями — розробляти суглоби, старі травми, нормалізувати імунітет, тиск, обмін речовин, кровопостачання, позбавляти запальних процесів, каменів, безпліддя, — продовжує Андрій Бялковський. — У випадку Зінаїди Андреєвої ми зняли спазм м'язів навколо хребта, грижі перестали тиснути на нервові корінці. Таким чином зник біль, відновилася гнучкість і рухливість хребта.

Реабілітаційний диск можна замовити поштою за тел.: 0(97)237 73 08,

0(66)786 25 66.

Зараз ви читаєте новину «Як вилікувати грижі дисків без операційного втручання та позбутися проблем із хребтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути