понеділок, 12 листопада 2012 00:30

В'ячеслав Трохимець попік легені друкарською фарбою

Автор: фото з сайта www.gojiplanet.at.ua
  Ягоди годжі вирощують та сушать у Китаї. Їх їдять для омолодження, очищення організму й відновлення статевої сили
Ягоди годжі вирощують та сушать у Китаї. Їх їдять для омолодження, очищення організму й відновлення статевої сили

Киянину 34-річному В'ячеславові Трохимцю лікарі сказали, що він хворий на туберкульоз і житиме щонайдовше два роки. На знімках легень були темні плями.

— Я не хворів, але почала боліти грудна клітка навколо серця. Пішов до лікаря, а він направив на флюорографію. Як побачив, які в мене на легенях плями, аж злякався. Я на поліграфічному підприємстві тоді працював, там усі з часом мають хвороби легень, бо фарби надихуються,— розповідає В'ячеслав.

Діагноз перевіряв у чотирьох лікарів. Ніхто не сумнівався в тому, що це туберкульоз. Рекомендували негайно розпочинати перший курс лікування.

— Виписали ліки, які я мав пити вісім місяців. Це такий сильний антибіотик, що вбиває туберкульозну паличку і водночас усі внутрішні органи. Якби їх пив, то через вісім місяців мені треба було б нову печінку. Я не хотів умирати і шукав іще якесь лікування.

В'ячеслав послав свої знімки легень родичам в Італію. Вони їх показали своєму сімейному лікареві. Туберкульозу на знімках той медик не побачив. Натомість діагностував хімічний опік легень.

— Італійський лікар порадив спробувати ягоди годжі. А якщо виразки на легенях не загояться, пропонував операцію. Вона коштує 100 тисяч євро. Родичі зразу прислали 25 кілограмів сушених ягід. Я їв їх щодня. Заварював зелений чай, а через кілька хвилин вкидав у кружку столову ложку ягід. Випивав рідину, а потім з'їдав їх. Так щоранку натощак. Через вісім місяців пішов на повторну флюорографію. Легені були чисті. Лікарка, яка виписувала мені таблетки, питала, чим я лікувався. Знала, як вони шкодять, а я не схуд. Гарно виглядав і мав чисті легені. З одного курсу такі крайні форми туберкульозу, як мені ставили, не лікуються.

У Трохимця залишились ягоди. Він на своїй сторінці в інтернеті запропонував їх продати. Багато хто відгукнувся. Люди п'ють їх для зміцнення імунітету, нормалізації тиску, цукру в крові, як антираковий засіб. В'ячеслав теж продовжує приймати ягоди годжі. За два роки, що їх вживає, жодного разу не захворів на грип чи застуду. Добре почувається, має гарний настрій, бадьорий.

— Немає осінньої депресії, в яку раніше впадав кожного сезону. Дощ іде, сіро, а я посміхаюсь й жвавий, як із моторчиком. Не п'ю ніяких аптечних вітамінів, знеболювальних чи для покращання травлення. Голова ніколи не болить і шлунок прекрасно працює.

Ягоди годжі ростуть у Китаї. Вони червоні й довгасті, солоно-солодкі. Їх збирають, фасують й відкачують з упаковки повітря, щоб не псувалися. Відправляють до Німеччини в місто Дюссельдорф та в іспанський Мадрид. Звідти розвозять Європою. Місячна порція плодів коштує 160 грн.

— Вирахував, що це значно дешевше за штучні вітаміни. У ягодах є вони всі. Також — мікро- й макроелементи, амінокислоти. Антиоксидантів більше, ніж у будь-яких інших рослинах.

Ягоди годжі покращують сон і пам'ять

Ягоди містять гормон молодості. Вони стимулюють організм до відновлення, зменшення жиру, покращують сон, пам'ять. Прискорюють одужання.

— Знайомі, які їдять ягоди годжі, стали моложавіші. На "ЮТьюб" дивився відгуки про годжі, люди від них молодшають. Кажуть років на 20, — розповідає В'ячеслав Трохимець.

У китайському фольклорі годжі називають ягодами щастя, бо вони розганяють хандру й тугу. А сік — подружнім вином, яке покращує лібідо, подовжує репродуктивний вік. Ягоди годжі споживають і пропагують співаки Мадонна, Кайлі Міноуґ, Стінґ, Мік Джаґґер.

 

Зараз ви читаєте новину «В'ячеслав Трохимець попік легені друкарською фарбою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути