середа, 06 липня 2011 07:15

Восьмирічній дівчинці щотижня колють в обличчя ботокс

Автор: фото з сайта www.dailymail.co
  Американці Брітні її мати Керрі Кемпбелл робить ін’єкцію ботоксу, щоб не було мімічних зморщок. Дитина бере участь у конкурсах краси
Американці Брітні її мати Керрі Кемпбелл робить ін’єкцію ботоксу, щоб не було мімічних зморщок. Дитина бере участь у конкурсах краси

Влада американського міста Сан-Франциско розслідує справу Керрі Кемпбелл, яка коле ботокс в обличчя своїй доньці 8-річній Брітні. Мати каже, дитина сама просить уколів проти зморщок, бо через них не може брати участі у конкурсах краси. В американки можуть відібрати дочку.

— Мала була щаслива, коли вколола їй першу дозу. Вона соромиться зморщок, що виникають від сміху, — пояснює 34-річна Керрі. — Під час одного з дитячих конкурсів краси інші матері розповідали, що теж колють своїм дітям ботокс. Відтоді щотижня роблю доньці п'ять ін'єкцій у трьох місцях на обличчі.

Керрі косметолог, не раз застосовувала ботокс для себе. Де його купує, не говорить.

— Світ жорстокий до моделей. Хочу, щоб донька була щаслива. Препарат не шкодить моїй дівчинці. Вона, як і решта дітей, бігає, грається, жартує. Росте така розумна.

— Спочатку було боляче, але звикла, — розповідає Брітні. — Друзі заздрять. Кажуть, що я крута, бо проходжу різні процедури. Хочуть бути схожими на мене.

Керрі Кемпбелл також видаляє доньці волосся на ногах восковими смужками. Коли малу спитали, чи їй таке подобається, вона відповіла: "Ні, це дуже боляче". Але одразу додала, що дуже жіночно, коли ноги гладенькі.

Цю історію американка розповіла на ранковому ток-шоу. Фахівці кажуть, мати не має права знущатися з дочки. Ін'єкції шкодять не лише фізичному, а й психічному здоров'ю дитини. Їх радять робити після повноліття.

— У медицині ботокс можна колоти дітям за деяких неврологічних розладів. Але з косметичною метою це неприпустимо. Коли колють в обличчя, рідина доходить до горла, що шкодить диханню. У малюків від ботоксу обличчя деформується, — каже доктор Річард Бессер, редактор медичних програм американського каналу АВС. — Служба захисту дітей має зреагувати. Це насильство. У лікаря, котрий продає ботокс Керрі Кемпбелл, потрібно відібрати ліцензію.

Ботокс — це токсин, що його застосовують у косметології для омолодження. Він спричинює тимчасовий параліч м'язів. Через те усуває мімічні зморшки.

Зараз ви читаєте новину «Восьмирічній дівчинці щотижня колють в обличчя ботокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути