понеділок, 21 грудня 2020 00:30

Волосся зміцнює маска з желатином

— Зима тільки почалася, а вже вдвічі більше пацієнтів зі скаргами на випадіння волосся. Просять порадити вітаміни. Кажу їсти більше фруктів і морської риби, — розповідає Олексій Савчук, 41 рік, столичний трихолог. — Випадіння волосся у міжсезоння — природний процес.

Радить щодня мити голову, щоб відмерлі волосини вимивалися і на їхньому місці відростали нові. У мокру шкіру голови втерти морську сіль. Залишити на хвилин 15, потім змити. Також раз на тиждень добре зробити гірчичну маску. Збити яєчний жовток. Додати по дві столові ложки гірчичного порошку, води й реп'яхової олії. Нанести суміш на волосся й масажувати шкіру. Тримати маску пів години, змити теплою водою.

— Найбільше панікують від випадіння жінки з довгим волоссям. Вдень зв'язують його, а ввечері бачать на гумці багато відмерлих волосин. Краще зміцнити волосся натуральними засобами.

У холодну пору на корені добре діє желатинова маска. Треба змішати три столові ложки розбухлого желатину зі збитим до піни яєчним білком. Додати по чайній ложці лимонного соку й аптечної настоянки гіркого перцю. Маску нанести на волосся й тримати під плівкою та рушником. Змити теплою водою із шампунем. Маски можна чергувати раз на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Волосся зміцнює маска з желатином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути