пʼятниця, 12 липня 2013 05:46

"Відрази до алкоголю немає — лише байдужість"

Автор: фото з архіву медичного центру ”Цілитель”
  Лікар Герман Станішевський (праворуч) і голова Всеросійської спілки тверезості і здоров’я Володимир Яригін
Лікар Герман Станішевський (праворуч) і голова Всеросійської спілки тверезості і здоров’я Володимир Яригін

Бізнесмен Володимир Гриневич, 30 років, лікується від алкоголізму в центрі "Цілитель". Коли почав зазирати в чарку, від нього пішла дружина. Хоче повернути її.

— Відкрив власний бізнес, на мене звалилася купа грошей. Молодий був, став ходити по ресторанах. Непомітно пристрастився до алкоголю. Колега розказав, що лікувався в цьому центрі — уже три роки не п'є, з'явилася сила волі. Я теж сюди прийшов. Переживаю за власне здоров'я, і хочу повернути жінку. Після лікування моє життя набуло сенсу, став радіти всьому навколо, — розповідає Володимир.

У центрі "Цілитель" алко- та тютюнозалежних лікують за унікальною методикою, яку визнали не лише в Україні й Росії, а й далеко за їх межами. Її розробник — заслужений лікар України, народний лікар СРСР Олександр Довженко. Його послідовник Герман Станішевський щомісяця отримує листи від вдячних пацієнтів, які повернулися додому здоровими.

— До нас їдуть люди з усього СНД. Пацієнт має зважитися на лікування, прийти в центр добровільно, із бажанням змінити життя й відновити здоров'я. Усім допомагаємо, ні від кого не відмовляємося. Повернути людину до нормального життя — наш обов'язок, — каже Герман Станішевський.

За 10-12 днів до початку лікування перестають пити спиртне.

— Якщо хочуть позбавитися залежності від паління, не курять два-три дні до сеансу. Інакше метод не подіє. Лікують гіпнозом, так найбезпечніше.

Пацієнта в центрі "Цілитель" за бажанням кодують на рік, два чи на довший період.

— Можемо закодувати і на все життя. Жінкам іноді треба повертатися до центру через півроку, для повторного сеансу. Вони стають залежні від алкоголю удвічі швидше. Одну, з Київщини, вся родина вмовляла лікуватися. Приїхала, і тепер вже кілька років до чарки не тягнеться. Після лікування відрази до алкоголю в пацієнта немає — лише байдужість, — розповідає Володимир Яригін, голова спілки тверезості й здоров'я.

У медичному центрі "Цілитель" допоможуть позбутися алкогольної та тютюнової залежності, ігроманії, ожиріння, заїкання, енурезу. Діти-сироти та діти-інваліди лікуються безкоштовно! Чекаємо Вас за адресою: поліклініка №5, вул. Щербакова, 70, станція метро Нивки. Запис на прийом за телефонами: 0(44) 449 17 60, 443 99 20.

Зараз ви читаєте новину «"Відрази до алкоголю немає — лише байдужість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути