Ексклюзиви
четвер, 22 липня 2021 04:11

Від простатиту й аденоми врятують цілющі трави

— Не думав, що таку шкоду може заподіяти кондиціонер. Рятувався від спеки, але переборщив з охолодженням організму. Через це заробив простатит, — каже киянин 53‑річний Олександр ­Ліпський.

— Тиждень по ночах вставав у туалет, терпів гострий біль при сечовипусканні. Почало тягнути в попереку, віддавало аж у паху. Зрозумів, що само не пройде, і став шукати порятунку. Дружина замовила натуральний комплекс від простатиту на основі цілющих рослин у травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Чули про її засоби багато гарних відгуків, тому знали, що допоможуть.

  Тетяна Павлівна ­Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна ­Радіонова виготовляє натуральні трав’яні засоби від різних недуг

У комплекс від простатиту входять мазь, бальзам та "Еліксир молодості для чоловіків". Засоби швидко усувають запалення простати, позбавляють болю. Нормалізують кровообіг, відновлюють ушкоджені тканини. Вирішують проблеми сечовипускання. Еліксир покращує потенцію, сприяє виробленню чоловічого гормону — тестостерону.

— Приймав засоби за всіма рекомендаціями Тетяни Павлівни Радіонової. З перших днів став менше бігати вночі в туалет, зникло постійне відчуття переповненого сечового міхура. Перестав турбувати біль у попереку та яєчках. Добре, що взявся одразу за боротьбу з простатитом. Якби перейшов у хронічну форму, це зайняло б більше часу, сил і здоров'я.

У запущених випадках недуга є причиною розвитку аденоми простати — доброякісної пухлини.

— Чоловікам навіть влітку треба берегтися від переохолодження. Тривале перебування під кондиціонером, купання в холодному басейні після засмаги чи келих холодного пива можуть знизити імунітет. Бо тоді відбувається різкий перепад температури тіла. А цього допускати не можна, — говорить травниця Тетяна Павлівна Радіонова.

— Ослабленому організмові легко підхопити бактерії, які й провокують простатит. При перших його ознаках раджу застосовувати мій комплекс із цілющих трав. Він містить тільки натуральні складники. Тому надійно позбавить простатиту без шкоди для організму. При дотриманні моїх рекомендацій отримаєте тривалий оздоровчий ефект.

Свої засоби Тетяна Павлівна Радіонова відправляє поштою по всій Україні.

Більше інформації про натуральні трав'яні засоби для боротьби з демодекозом, простатитом, герпесом, псоріазом, грибком, гайморитом, гемороєм, парапроктитом, артрозом, остеомієлітом, трофічними виразками, рожистими запаленнями, пролежнями, целюлітом, зайвою вагою, старінням шкіри обличчя і шиї та багато іншого можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової.

www.travnik.kharkiv.ua

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98, 0(93) 011 79 92

Зараз ви читаєте новину «Від простатиту й аденоми врятують цілющі трави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути