пʼятниця, 11 листопада 2011 00:45

В офтальмологічному санаторії "Барвінок" складають індивідуальний план лікування

— Цього року замість моря доньку відправила  в санаторій "Барвінок", де лікують захворювання органів зору. У неї з дитинства легка форма косоокості. Дитину оглядали офтальмологи вищої категорії, прекрасні побутові умови. Окрім того, що зір покращився, менше косити стала, дитина й відпочила добре, перестала бути нервовою, — говорить Марія Радчак, 42 роки, з міста Рівне.

— "Барвінок" — єдиний спеціалізований офтальмологічний санаторій на 300 місць в Україні, — розповідає Володимир Мартинюк, головний лікар санаторію. — Тут проводять діагностику, комплексне консервативне та хірургічне лікування широкого діапазону очних захворювань, в тому числі хірургію катаракти і глаукоми у дітей та дорослих. Залежно від захворювання очей для кожного складають індивідуальний план лікування, до комплексу якого входить не менш як три фізіотерапевтичні процедури — магнітотерапія, фотостимуляція, електрофорез, електротерапія, ультразвукова терапія, інформаційно-хвильова терапія.

Окрім того, у санаторії лікують органи дихання, нервової системи та органів чуття, кістково-м'язової системи. Працює сауна, підводний масаж, лікувальні ванни, озокеритотерапія, грязелікування, спієлокамера — соляна кімната, масажний, фізіотерапевтичний кабінети, інгаляторій, кабінет аромотерапії.

Реалізовують путівки для дорослих, дітей та дорослого з дитиною. Телефони: 0(3540) 3 12 17, 3 16 06. Адреса санаторію: 47235, Тернопільська обл., Зборівський р-н, с. Манюки.

Ліцензія Міністерства охорони здоров'я №570454 від 3.03.11 р.

Зараз ви читаєте новину «В офтальмологічному санаторії "Барвінок" складають індивідуальний план лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути