понеділок, 29 жовтня 2012 05:30

У фітобочках лікують суглоби і нерви

Автор: фото з архіву Клініки ”Гіруда-віта”
  Ольга Пикус приймає процедури у фітобочці, щоб вилікувати простуду
Ольга Пикус приймає процедури у фітобочці, щоб вилікувати простуду

Продавець 43-річна Василина Турів із міста Самбора двічі на тиждень їздить на оздоровчі процедури до Львова у клініку традиційної медицини "Гіруда-віта".

— Працюю на ринку. Робота важка. Постійно на ногах, у холоді. Заробила вже ревматизм, тиск постійно скаче. Мушу лікуватися, бо якось сім'ю треба прогодувати, — розповідає Василина Михайлівна. — У клініці пройшла курс лікування п'явками — нормалізувався тиск, очистився організм від токсинів. Тепер проходжу процедури у фітобочці. Вони допомагають розслабитися, зняти стрес, біль у суглобах. Після процедур увечері засинаю, як дитя.

Клініка традиційної медицини "Гіруда-віта" проводить комплексне обстеження та лікування організму в цілому.

— До нас звертаються люди різного віку. В основному, з недугами нервової, серцево-судинної, дихальної, шкірної та суглобо-м'язевої систем, із проблемами обміну речовин, — говорить лікар-рефлексотерапевт Богдан Паленичак, 42 роки. — Під час обстеження використовуємо комп'ютерну діагностику на сучасних апаратах. Визначаємо збудники хвороб, чутливість мікрофлори до лікарських препаратів. Індивідуально кожному пацієнту підбираємо біоенергетично прийнятні ліки різних видів і процедури.

Серед основних у клініці пропонують: гірудо- та голкотерапію, масаж живота, віброкорекцію хребта, фітопаробочку. Також підбирають раціональне харчування.

— Фітопаробочка — взагалі новинка у Львові, хоча такий метод лікування давній, — каже лікар. — Він унікальний, полягає у відновленні здоров'я із застосуванням трав'яної пари з цілющих рослин і масажних олій. Виглядає процедура так: людина сідає на лавку в фітобочці так, щоб голова була зовні, а все тіло всередині. У бочку знизу подається пара з цілющих трав. Це ефективно підвищує імунітет людини, виводить з організму токсини і шлаки, покращує лімфо- і кровообіг, допомагає позбутися втоми і стресу, болю і м'язового затискання. Крім того, процедури сприяють зниженню ваги, зменшують прояви целюліту, підвищують пружність і тонус шкіри, а в чоловіків покращують потенцію.

Для фітобочки застосовують спеціальні суміші сухих і подрібнених лікарських трав. Їхня цілюща дія триває й після процедури.

— Максимальний час перебування в бочці — 15 хвилин. Оздоровчий ефект настає після сьомої процедури.

У клініці пацієнтам пропонують такі фітобочки: дитячу, загальнозміцнювальну, заспокійливу, проти остеохондрозу, целюліту, застуди, варикозу. Після процедури всіх частують фіточаєм, що відновлює водний баланс організму.

Записатися на прийом до лікаря Богдана Паленичака можна за тел.: 0(32) 225 71 98,

0(67) 938 44 60.

Адреси клінік традиційної медицини "Гіруда-віта":

— м. Львів, вул. Короленка, 4, оф. 4,

— м. Дрогобич, вул. Франка, 16, Бальнеологія.

[email protected].

Зараз ви читаєте новину «У фітобочках лікують суглоби і нерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути