Ексклюзиви
пʼятниця, 20 травня 2011 05:15

Зміцнити м'язи спини допомогла дошка Євмінова

Автор: фото: Тетяна Щербатюк
  У вінницькому відділенні Центру Євмінова лікар-вертебролог Андрій Бялковський проводить заняття з пацієнткою Людмилою Коваль на профілакторі Євмінова. В петлі Гліссона, яка одягнута на пацієнтку, лікують шийний та грудний відділи хребта
У вінницькому відділенні Центру Євмінова лікар-вертебролог Андрій Бялковський проводить заняття з пацієнткою Людмилою Коваль на профілакторі Євмінова. В петлі Гліссона, яка одягнута на пацієнтку, лікують шийний та грудний відділи хребта

90% людей мають проблеми з хребтом. Страждають через радикуліт, простріли, викривлення хребта, грижі міжхребцевих дисків. Але, як правило, до лікаря звертаються вже тоді, коли "скрутило".

— Захворів у 28 років. Спочатку лікувався вдома. Але краще не ставало, — розповідає вінничанин 37-річний Олександр Барановський. — Поїхав на море, звідти вже на носілках вернувся. Потім ходив по лікарях. Виявили в мене грижі на позвоночнику. Почалося лікування. Уколи, таблєтки, масажі.

Класична медицина не виліковує остеохондрозу.

— Таке лікування тільки зменшує біль, а проблеми не знімає. Щоб вилікувати хребет, треба впливати безпосередньо на нього, а не на нервові закінчення, — говорить лікар народної та нетрадиційної медицини, вертебролог Андрій Бялковський, 42 роки. — Ми ж пропонуємо методику, якою успішно користуються понад 10 років. І не тільки в Україні, а й поза її межами.

Вправи за методикою Євмінова може виконати людина будь-якого віку за будь-якого стану організму.

— Завдяки цим вправам хребет отримує необхідне живлення. У результаті його функції відновлюються цілком. Біль минає. Усього 10–15 хвилин занять на дошці Євмінова один-два рази на день забезпечать одужання хребта, — стверджує Андрій Юрійович. — Деякі люди дивуються, як прості вправи можуть вилікувати від остеохондрозу чи міжхребцевих гриж. Усіх, хто сумнівається, запрошуємо переконатися у цьому на власному досвіді. Адже медичні дослідження показують позитивні зміни, які дивують навіть досвідчених лікарів. Для методики Євмінова важливо прагнення хворого бути здоровим та регулярні заняття. І ефект лікування гарантований.

У Центрі Євмінова Олександрові Барановському теж підібрали комплекс вправ на профілакторі Євмінова.

— Стало краще, — говорить Олександр. — Коли поїхав у санаторій, дошку взяв із собою. Зрозумів, що саме вправи зміцнюють спину, паралельно став відвідувати басейн. Але коли пішов на роботу, перестав туди ходити. Часу не вистачало. Зате пішов у спортзал. Потім так получилось, що три місяці не займався. Случився рецидив. Став знову на дошці Євмінова займатися. Курс пройшов. Тепер вправи роблю для профілактики, щоби знову гірше не стало.

Навчання за методикою відбувається після придбання профілактора Євмінова. Для визначення індивідуальних показань до методики проводять попередню консультацію вертебролога. Її вартість — 50 грн.

м. Вінниця, вул. Блока, 18/2

тел. 0(432) 69 09 19, 0(97) 237 73 08

Зараз ви читаєте новину «Зміцнити м'язи спини допомогла дошка Євмінова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути