пʼятниця, 27 квітня 2012 00:45

У медцентрах "Буковель" і "Форос" грижу лікують безопераційним методом

Автор: фото: ІРИНА ЗДЖАНСЬКА
  Пацієнт проходить процедуру витяжіння на тракційному столі у спа-центрі ”Буковель”
Пацієнт проходить процедуру витяжіння на тракційному столі у спа-центрі ”Буковель”

— Після двох процедур мені легше. Уже хоча б сміятися можу. Приїхав сюди вчора як поламаний. Жінка майже на руках принесла, — каже 35-річний Анатолій Петрухін із міста Болехова Івано-Франківської області.

У вівторок по обіді лежить на тракційному столі для витяжок хребта в медичному спа-центрі "Буковель".

— Маю міжхребцеву грижу. Лікували, кололи, нічого не допомагало. Біль у попереку такий нестерпний був. Ні говорити, ні ходити не міг, — говорить Анатолій Петрухін. — Щоб не робити операції, порадили їхати сюди. Відчуваю, що йду на поправку.

— В Україні є два такі оздоровчі центи: "Буковель" у Карпатах і "Форос" у Криму. Там працюють наші фахівці. У цих закладах ми пропонуємо унікальну безопераційну методику лікування гриж за допомогою витяжки на тракційних ліжках, — каже головний лікар медичного спа-центру "Буковель" 50-річний Богдан Романишин. — Окрім того, тракційне обладнання дозволяє лікувати такі захворювання хребта, як остеохондроз, сколіоз, грижі дисків. А також здійснювати реабілітацію після операційного втручання на хребті.

— Під час витяжки грижа поступово втягується на місце і зменшується. Процедура триває до 40 хвилин. Уже після першої витяжки настає полегшення. Після 10-14 процедур грижа зменшується наполовину, — каже лікар. — Однак варто наголосити, що найкращий ефект від лікування — це комплексна терапія. Наприклад, під час лікування хребта корисні ванни з гідромасажем із додаванням солей Мертвого моря, підводний душ-масаж, мануальна терапія, міжсегментарний масаж, альфа-капсула, LPG-масаж, фітнес, грязелікування. Усі ці види процедур у наших медцентрах є. Природні умови, чисте гірське і морське повітря найкраще впливають на організм хворого.

В оздоровчі спа-центри рекомендують їздити в будь-яку пору. Відпочивальники практикують оздоровлення по два тижні в "Буковелі" та у "Форосі".

— Ми їм таку можливість надаємо. У "Форосі" маємо унікальне поєднання "клімат-грязі-тракційна витяжка-море". Тоді як медичний спа-центр "Буковель" лікує та оздоровлює людей з проблемами не лише опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту та сечовивідних шляхів завдяки мінеральній воді "Буковельська-1" та "Буковельська-2", а й відтепер ще й органів дихання. Ми створили соляну кімнату з морської солі. Так нам вдалося поєднати чисте гірське повітря з іонами солі, що має унікальну оздоровчу дію на дихальну систему. Після такої комплексної реабілітації люди забезпечені здоров'ям на цілий рік.

Отримати додаткову інформацію та записатися на прийом можна за тел.:

0(50) 555 18 58, 0(67) 604 07 97.

www.med-spa-bukovel.com.

Зараз ви читаєте новину «У медцентрах "Буковель" і "Форос" грижу лікують безопераційним методом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути