Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2012 06:00

У готельно-курортному комплексі "Карпати" відновлюються після операцій

Автор: фото: Ірина ЗДЖАНСЬКА
  Відпочивальниця п’є мінеральну воду із бювету. Він споруджений на першому поверсі у холі ”Карпат”. Каже, зручно, бо не треба ходити за кілька кілометрів
Відпочивальниця п’є мінеральну воду із бювету. Він споруджений на першому поверсі у холі ”Карпат”. Каже, зручно, бо не треба ходити за кілька кілометрів

— Після операції приїхала оздоровитись, а помолодшала років на 10. Навіть кілька кіло скинула. П'ю воду, дихаю гірським повітрям. На різні процедури ходжу. Почуваюся супер, — говорить російською 54-річна Ірина Тарасова із Мурманська. Відпочиває у готельно-курортному комплексі "Карпати", що в місті Трускавець. — Місяць тому мала складну операцію на нирках. Після неї не могла відновити сили. Знайома порадила цей курорт. Вона сюди сьомий рік поспіль їздить оздоровлюватися. Потім добре почувається.

Готельно-курортний комплекс "Карпати" розташований на березі озера посеред одного з наймальовничіших ландшафтних парків України — Підгір'я. На великій території вдало розміщені 9-поверховий спальний корпус, лікувальний та водно-спортивний комплекси, бювет мінеральних вод і торговельно-розважальні заклади. До закладу приїжджають із захворюваннями органів сечостатевої системи, печінки, жовчного міхура, органів травлення, при порушеннях обміну речовин.

— У нас відпочивальники успішно проходять профілактику та лікування цих захворювань. А також відновлюються після операцій, бо в основі лікування  — мінеральні води. Вони мають антибактеріальну дію. Людина замість медикаментозних препаратів має природний захист. Вода промиває нирки, печінку і таким чином розвантажує організм, зміцнює імунітет, — каже завідувач урологічного відділу з "Карпат" 59-річний Стефан Мудрий.

Комплексна реабілітація у готельно-курортному комплексі триває від 12 до 24 днів.

— Застосовуємо природний продукт нафти — озокерит. Аплікації з ним мають протизапальний, спазмолітичний, судинорозширювальний впливи. Використовуємо озокерит при захворюваннях опорно-рухового апарата та при хронічних запаленнях сечостатевої системи. Для загального зміцнення організму пропонуємо сухі вуглекислі ванни. Недавно у нас з'явився новий апарат для розтягування хребта. Він покращує кровообіг. Також є можливість пройти курс тайського масажу й озонотерапії.

Одночасно оздоровлюватися у "Карпатах" можуть 500 людей. У вартість путівки входять діагностика і лікування, триразове харчування та проживання у номері класу "люкс".

Отримати детальнішу інформацію можна за тел.: 0(3247) 62 000, 0(3247) 62 133 чи на сайті www. san-karpaty.com

Зараз ви читаєте новину «У готельно-курортному комплексі "Карпати" відновлюються після операцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути