понеділок, 03 серпня 2020 00:21

Трав'яний збір нормалізує вагу

Автор: ФОТО НАДАНЕ ГАЛИНОЮ ЛЄШКО
  Галина Лєшко за допомогою трав’яного збору за дев’ять місяців схудла на 26 кілограмів
Галина Лєшко за допомогою трав’яного збору за дев’ять місяців схудла на 26 кілограмів

— Схуднути не збиралася. До лікаря пішла в березні торік, бо після аварії треба було відновити здоров'я. Погано почувалася, з'явилася задишка, ноги набрякали. Лікар підібрав трав'яний збір з восьми компонентів, розробив режим харчування, — розповідає 68-річна Галина Лєшко з Києва.

За перший місяць вага зменшилася на 2,5 кілограма. Покращилося само­почуття. Ноги перестали набрякати і пекти.

— Такий результат приємно здивував. Вирішила продовжувати приймати трави. За дев'ять місяців схудла на 26 кілограмів. Здала аналізи. Виявилося, що показники крові суттєво поліпшилося — зменшився вміст цукру.

Тричі на день за пів години до їжі приймає трави, перетерті в порошок. Чайну ложку суміші запиває склянкою води. Також почала програму інтервального голодування.

— Вага нормалізувалася. Навіть під час карантину не поправилася, — додає Галина Лєшко. — Знаю, що всі трави лікар збирає сам в екологічних районах. Вони дійсно безпечні та дієві.

Трав'яні збори підбирає індивідуально, залежно від причин хвороби. Засоби натуральні, не містять хімічних речовин, тому не викликають звикання та побічних дій. Трав'яні складники зменшують апетит і бажання до солодкого, сприяють спалюванню калорій і допомагають вивести токсини. Тривалий прийом збору зміцнює імунітет, підвищує загальний тонус і збагачує організм необхідними вітамінами та мікроелементами.

Отримати консультацію і замовити трав'яний збір можна за телефонами: 0(67) 757 98 20, 0(50) 574 97 81 або за адресою: м. Київ, просп. Григоренка, 39б, 3 поверх, каб. 125.

Зараз ви читаєте новину «Трав'яний збір нормалізує вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути