понеділок, 19 лютого 2018 05:46

Трави й наполегливість допоможуть побороти псоріаз

  Тетяна Радіонова готує ­трав’яні засоби за старовинними рецептами
Тетяна Радіонова готує ­трав’яні засоби за старовинними рецептами

— Давно маю псоріаз. Уже і в дзеркало не дивилася на себе. Натягувала одежу з голови до п'ят, аби люди не бачили й не показували на мене. Усе тіло дуже свербіло. Не було сил терпіти. Чим не мастила, допомагало ненадовго, — розповідає 56-річна Катерина Цаплій із Житомира.

Впоратися з псоріазом їй допомогла травниця Тетяна Павлівна Радіонова.

— Коли сусідка виписала її книжку "Встань над болем своїм", почитала й повірила. Дуже корисне видання. Звернулася до травниці по допомогу. Вже кілька місяців псоріаз мене не дістає.

— У людей із псоріазом може розвинутися псоріатичний артрит, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Хвороба руйнує нігтьові пластинки, вражає очі. Страждають слизові рота й кишківника. Доходить до виразок на його стінках. Нерідко збільшується печінка. Можливі нервові збої, хвороби серця. М'язи болять, слабнуть і відмовляють. Псоріаз провокує збільшення лімфовузлів, особливо пахових і стегнових.

Цей список можна продовжувати. Очевидно, що псоріаз — небезпечна й серйозна хвороба. З ним важко боротися, але це робити треба, щоб не з'являлися нові й нові симптоми. Домігшись спаду хвороби, з нею можна "домовитися". Спад може тривати різний час — місяць, рік, десятиліття. Певною мірою це залежить від вас. Також — від відповідальності у виконанні рекомендацій щодо способу життя.

У боротьбі з псоріазом ефективно допоможуть народні засоби. Рекомендую мій натуральний трав'яний комплекс від псоріазу. До нього входить крем і "жива водичка" для зовнішнього застосування. Для прийому всередину — збір цілющих трав і коренів. В основі мого комплексу — лише натуральні рослинні компоненти. Крем містить поєднання цілющих трав і коріння. Пом'якшує й очищає шкіру. "Жива вода" ефективно доглядає як антисептик за ураженими ділянками шкіри. А збір із понад 20 трав і коренів відновлює клітини печінки, знімає запалення підшлункової, усуває дисбактеріоз. Також заспокоює нерви, зміцнює імунітет. Ці засоби натуральні, не дають звикання, побічних дій і шкоди для організму.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами своєї сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити її засоби, а також книжку "Встань над болем своїм" можна

за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Трави й наполегливість допоможуть побороти псоріаз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути