пʼятниця, 23 вересня 2011 09:45

Трав'яні лікувальні засоби та здоровий спосіб життя — формула чоловічого здоров'я

"Шановна редакціє, я хворію на простатит давно. А тепер ще виявили невелику аденому. Запанікував, бо приймав різні ліки і сподівався, що все буде в порядку. Чи можна, щоб Тетяна Радіонова дала хороші поради від простатиту? Як до неї звернутися по допомогу?"

Ю. Ф. Куднік із Донецька.

 

— Шановні чоловіки! Прислухайтеся до свого організму. Якщо ви відчуваєте ослаблення ерекції, зміну сексуальних відчуттів і тривалості статевого акту, болі в паху, неповне сечовипускання, у вас — запалення передміхурової залози, — розповідає українська травниця Тетяна Радіонова. За її статистикою, 30–85% чоловіків старші 25 років страждають на простатит.

Травниця пропонує кілька простих народних способів лікування простатиту.

— Простатит лікує ріпчаста цибуля, якщо з'їдати по невеликій головці ввечері. Зелена цибуля містить багато цинку і заліза. Також можна змішати одне яйце з однією чайною ложкою меду і трьома столовими ложками житнього борошна або хліба, щоб вийшло круте тісто. Із нього слід скачати свічки товщиною в півмізинця і покласти в морозильник. Ставте по одній уранці та ввечері після спорожнення кишечника. Курс — один місяць, а через тиждень його потрібно повторити.

Корисним народним засобом є сік м'якоті гарбуза, який п'ють по склянці на день протягом трьох тижнів. Насіння гарбуза, очищене від твердої шкірки, але із зеленуватою оболонкою, вживайте ціле або стовчене по 100–120 грамів на день, натщесерце і протягом всього дня. Курс лікування — не менш як місяць.

— Дієвими та ефективними є мої засоби для лікування передміхурової залози й аденоми — цілющий бальзам на травах і корінні для вживання всередину, а також крем, який необхідно вводити з ватним тампоном на ніч у задній прохід. Завдяки цьому поступово відходять такі симптоми як утруднене, прискорене, переривчасте, неповне сечовипускання, різі, болі в яєчках, у паху. Чоловіки також високо оцінюють мій "Еліксир молодості для чоловіків", який використовують для відновлення і посилення статевої функції. Усі мої засоби натуральні й не мають побічних дій. Я висилаю їх поштою в будь-який куток України.

"Хворів на простатит. Зараз відчуваю себе відмінно завдяки засобам Тетяни Павлівни. Та за допомогою "Еліксиру молодості для чоловіків" знов считаю себе мужиком. Сподіваюся, протримаюся так подовше. Велике спасибі, Тетяно Павлівно", — пише читач із Полтави Кузнечик І. П.

 

Зараз ви читаєте новину «Трав'яні лікувальні засоби та здоровий спосіб життя — формула чоловічого здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути