понеділок, 31 жовтня 2016 00:45

"Тільки трави повністю знищили мій геморой"
2

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує натуральні засоби від недуг
Фото: фото надане травницею Тетяною Радіоновою

— Працюю на тракторі. Робота важка. Ніяк не міг справитися з гемороєм, — каже 47-річний Андрій Карпаченко із міста Боярки під Києвом.

Чоловіка мучив біль, кровило, коли ходив у туалет. Страждав від закрепів.

— Перепробував усе, що можна від геморою. Потім розшукав за книжкою "Встань над болем своїм" відому травницю Тетяну Павлівну Радіонову. Тільки трави повністю знищили мій геморой.

— Ця хвороба вражає дорослих і літніх, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Рідше — дітей. Дуже часто — вагітних. Люди готові терпіти і слухати всякі поради, але тільки не йти до фахівців: медиків, травників. А даремно. Геморой — це варикозне розширення вен у зоні ануса. Небезпечний тромбозом вузлів. Можуть запалитися навколишні тканини. Виникають тріщини прямої кишки. Набряки й виділення, болі й запори — постійні супутники запущеного геморою. Кровотечі бувають практично на всіх стадіях розвитку недуги. Це може спровокувати анемію від нестачі заліза. Якщо геморой не лікувати, отримаєте парапроктит — гнійне запалення прямої кишки. А найгірше — злоякісну пухлину.

Якщо ви відчули дискомфорт у задньому проході, поспішайте вживати заходів. Звертайтеся до мене. Мій еліксир на травах і коренях усередину та мазь — зовнішньо обов'язково вас врятують. Якщо геморой спровокований запорами, маєте домогтися, щоб кишківник працював безперебійно. У цьому вам допоможе мій збір трав і коренів від коліту. За правильно поставленого діагнозу й виконання моїх рекомендацій результат практично 100-відсотковий. Що раніше почнете боротися з гемороєм, то швидше позбудетеся недуги та її страшних наслідків. Свої збори я надсилаю поштою. Багато корисної інформації про геморой та інші недуги ви знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм".

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних хвороб. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають чудовий оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу, а також замовити книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98, www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Тільки трави повністю знищили мій геморой"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути