Ексклюзиви
четвер, 26 лютого 2009 19:52

Варто перейти на овочеву дієту

     1–2 Самопочуття погіршиться через атмосферний тиск. Загостряться хвороби судин. Погіршиться кровопостачання мозку. Розсіюватиметься увага.  Відкладіть операції на шиї.

     3–5 Можливе тимчасове зниження гостроти зору. Частіше відпочивайте під час роботи за комп"ютером. Вразливими стають легені. Не спіть з відкритими вікнами.

     6–7 Не допускайте тривалого контакту рук із засобами побутової хімії. Захищайте обличчя від шкідливого впливу зовнішнього середовища. Робити тату, проколи не слід. Можливе нагноєння.

     8–9 У ці дні лікарі можуть помилятися з діагнозами. Не розпочинайте нового курсу лікування без повторної перевірки результатів аналізів. Час позбутися шкідливих звичок. Потурбуйтеся про повноцінне харчування.

10–11 Місяць у повні. Можливе безсоння. Погуляйте перед сном. Не переїдайте. Можуть з"явитися болі в кишківнику і здуття живота. Надавайте перевагу домашнім стравам. Не перекушуйте нашвидкуруч.

12–13 Непокоїтимуть камені та пісок у сечовому міхурі. Не займайтеся самолікуванням. Здоровим людям варто перейти на овочеву дієту. Пийте свіжі соки. Не провокуйте закрепів.

14–16 Знову турбуватимуть аденома і простатит. Приділіть більше уваги особистій гігієні. Не переохолоджуйте нижню частину тіла. Носіть тепле взуття.

17–18 Гірше почуватимуться люди з низьким артеріальним тиском. Розпочніть ранок із контрастного душу. Не приймайте тонізуючих препаратів. Ви потребуєте свіжого повітря та руху. Надавайте перевагу фізичній праці. Більше ходіть.

19–21 Одягайтеся відповідно до погоди. Можна підхопити нежить і кашель. Закладений ніс заважатиме зосередитися на роботі. Непокоїтиме головний біль.

22–23 Підвищується небезпека защемлення нервових закінчень. Уваги потребуватиме нервова система. Намагайтеся виходити зі стресових ситуацій з найменшими втратами.

24–25 Краще доглядайте за ногами. Носіть зручне взуття. Частіше ходіть босоніж. Робіть масаж стоп і вечірні ванночки. Виникне ризик швидко набрати зайві кілограми. Слідкуйте за вагою.

26–28 Тримайтеся подалі від фарб та інших їдких речовин із сильним запахом. Їхні випари можуть спричинити запаморочення. Добре розігрівайте тіло перед початком тренувань. Травмовані раніше суглоби фіксуйте еластичним бинтом.

29–30 Зайдіть до перукарні. Волосся добре ростиме після стрижки. Відмовтеся від фарбування і хімічної завивки. Найкращий період для лікування гінекологічних захворювань.

      31 Підвищується кровоточивість ясен. Нагадають про себе пародонтоз і стоматит. Підвищується крихкість зубної емалі. Відвідайте стоматолога. Слідкуйте за якістю і терміном реалізації продуктів.

Зараз ви читаєте новину «Варто перейти на овочеву дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути