понеділок, 05 лютого 2018 05:06

Судини чистить настій березових бруньок

— Вени на ногах набряк­ли так, що не можу нічого взути. Взимку просто біда. Влазять тільки у валянки, але ж не буду в них на роботу ходити, — каже Валентина Василюк, 58 років, із міста Оріхів Запорізької області.

— Лікар сказала, що там зібралися тромби. Заважають крові рухатися по судинах. Їх від згустків крові чищу власним методом. У ньому немає хімії і все безплатне. Трави заготовляю з літа.

Змішує по 150 г сушених ромашки лікарської, квіток безсмертника (цмину піщаного), звіробою і березових бруньок. Кладе в глибоку миску і товче товкачем. Набирає 1 ст. л. суміші й заливає 0,5 л окропу. Настоює 20 хв. і цідить. Розділяє рідину на дві склянки. В одну додає 1 ч. л. меду і п'є увечері, перед сном. Після цього не можна нічого пити.

Уранці гріє другу склянку настою і додає стільки ж меду. П'є протягом півгодини. Так треба робити, доки суміш не закінчиться.

Зараз ви читаєте новину «Судини чистить настій березових бруньок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути