понеділок, 14 вересня 2020 00:36

Насіння льону допомагає схуднути

— Перепробувала п'ять дієт. Кожна морально і фізично знесилювала, — розповідає Анастасія Ярушковська, 22 роки, із Запоріжжя. — Відколи почала вживати льон, зникло постійне відчуття голоду. З насіння організм отримує необхідні вітаміни, ­мікроелементи й кислоти. Зокрема, "еліксир молодості" — омега-3.

Клітковина льону розбухає у шлунку і створює ефект ситості. Також розтягує кишечник, що сприяє швидкому випорожненню. Поліненасичені кислоти покращують спалювання жирів. Пришвидшується обмін речовин. Знижується рівень цукру і холестерину. Виходить зайва рідина. Тому знижується вага.

— Насіння льону приймаю подрібненим. Уранці та ввечері з'їдаю по дві столові ложки. Запиваю великою кількістю рідини. За місяць схудла на 3 кілограми.

Льон корисно приймати кілька разів на рік навіть людям, які не хочуть схуднути. Він сприяє очищенню кишечника та профілактиці гастриту, закрепів. Додавати його можна в будь-яку страву, але сирим. Висока температура знищує корисні речовини. Хоча ефект обволікання шлунково-кишкового тракту залишається.

Зараз ви читаєте новину «Насіння льону допомагає схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути