четвер, 26 березня 2020 05:06

Санаторій "Роща" надає 100 лікувальних процедур

Автор: фото надане адміністрацією санаторію Роща
  Бювет з мінеральною водою у санаторії ”Роща”. Нею лікують органи травлення й опорно-руховий апарат
Бювет з мінеральною водою у санаторії ”Роща”. Нею лікують органи травлення й опорно-руховий апарат

— Останні три роки страшенно скакав тиск, мучив поперек і остео­хондроз, турбували суглоби. Ще й серце почало підводити. Лікувався у клініках, відвідав кілька відомих курортів, але саме в санаторії "Роща" знайшов все, що потрібно, — розповідає 53-річний Михайло Прокопенко з Кременчука Полтавської області.

— Там за кілька тижнів буквально поставили на ноги. І душею відпочив — скрізь краса, фонтани, скульптури, сторічні дуби, незвичайні споруди, свіже повітря. Додому повернувся з силами, гарним настроєм. У найближчий час відправлю туди дружину — їй треба зір підлікувати, щитовидку і дихальну систему. І дітям раджу провести відпустку в "Рощі" — навіть без медичних показань тут чудовий відпочинок, отримуєш позитив, мозок ніби перезавантажується.

Клінічний санаторій "Роща" є одним із головних оздоровчих центрів Слобожанщини. Розташований на території старовинного парку, поряд з озером. Має власне артезіанське джерело. Обладнаний сучасною технікою для діагностики, лікування і профілактики найпоширеніших проблем зі здоров'ям.

— Особливо сподобалося ходити в оздоблену сіллю кімнату, а також на ароматерапію, прогрівання суглобів воском і масаж хребта мікротоками, — продовжує. — Набрався сміливості і спробував незвичайні методики — су-джок терапію і лікування бджолиними продуктами. Вони дали позитивний ефект, у тілі з'явилася легкість, зникли головні болі.

До лікування в "Рощі" підходять комплексно. Санаторій має вузькопрофільні лікувальні відділення і широкий спектр процедур, спрямованих на загальне оздоровлення і відпочинок.

— Починаємо з мінеральної води. Вона очищує внутрішні органи від токсинів, виводить зайві солі, покращує травлення. Використовуємо її і зовнішньо — для відновлення опорно-рухового апарату. У таких ваннах і басейні можна витягувати хребет при грижах і протрузіях, полегшувати прояви остеохондрозу, лікувати суглоби. У санаторії за допомогою власної плазми хворого, збагаченої тромбоцитами, ефективно долаємо наслідки переломів і травм, — каже Валерій Журавльов, головний лікар "Рощі". — Ще один напрямок роботи — відновлення пацієнтів після перенесеного інсульту. Лікарі санаторію мають великий досвід боротьби з порушеннями кровообігу головного мозку, невралгією трійчастого нерва і наслідками черепно-мозкових травм.

Також в оздоровниці допомагають одужати після інфарктів і хірургічних втручань, лікують атеросклероз, ішемічну хворобу серця, стенокардію. Відкрили відділення реабілітації онкохворих, де пропонують усебічне відновлення після хіміотерапії.

— У санаторії кожного відпочивальника обов'язково оглядає лікар. На основі обстеження складає індивідуальну програму відновлення. У лікувальний комплекс входять щонайменше 8–10 різноманітних процедур по 10 сеансів кожної. Тобто за курс хворий отримає від 80 до 100 корисних для здоров'я процедур, — додає Валерій Олексійович. — А далі — ефективне застосування природних факторів в оздоровчому процесі, найсучасніші методи діагностики й лікування, професіоналізм, душевне тепло колективу і бажання хворого одужати — творять справжні дива.

Детальніше з послугами санаторію можна ознайомитися на сайті: roscha.com.ua

Заклад розташований за адресою: Харківський район, смт Пісочин, вул. Санаторна, 46. Проїзд від станції метро "Холодна гора" у Харкові на маршрутному автобусі №1607, платформа №5.

Тел.: 0(57) 742 16 84,

0(67) 573 01 02

Ліц.МОЗУ: АГ №570989 від 7.04.2011 р.

Зараз ви читаєте новину «Санаторій "Роща" надає 100 лікувальних процедур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути