пʼятниця, 13 квітня 2018 05:40

Із нервовими захворюваннями їдуть у санаторій "Карпати"

Автор: фото надане санаторієм ”КАРПАТИ”
  Чисте карпатське повітря санаторію ”­Карпати” пришвидшує оздоровлення
Чисте карпатське повітря санаторію ”­Карпати” пришвидшує оздоровлення

— Лікар виявив перевтому. Казав, що може початися депресія і призначив курс лікування. Але я далі почувалася погано — боліла голова, дихати було важко, швидко втомлювалася, — розповідає 56-річна Катерина Закалюжна з Нового Роздолу на Львівщині. — Разом із дітьми вирішили, що треба їхати в санаторій. Сусідка порадила оздоровницю "Карпати".

Санаторій розташований у селі Карпати Мукачівського району Закарпатської області. В оздоровниці функціонують вісім профільних відділень: кардіологічне, неврологічне, відділення з захворюваннями органів опори і руху, гастроентерологічне, кардіореабілітаційне. Тут лікують вагітних, також є відділення для хворих із наслідками перенесених порушень мозкового кровообігу та черепно-мозкових травм і відділення, де лікують наслідки травм органів опори та руху.

— В санаторії затишно і спокійно. Персонал привітний і завжди готовий допомогти. Діти замовили мені одномісний номер із ванною і душем у кімнаті. На всі процедури ходила із задоволенням. Сподобалося грязелікування. Це заспокоює, — каже Катерина Павлівна.

У санаторії "Карпати" — унікальний м'який клімат. Для лікування хворих тут використовують природні мінеральні води "Карпатську" й "Поляну Купель".

— Мінеральну воду "Карпатську" з підвищеним умістом солей кремнистої кислоти застосовуємо для бальнеотерапії у лікувальних ваннах, басейнах. Сприяє рефлекторному розширенню кровоносних судин, відновлює їх еластичність і тонус, — розповідає головний лікар ДП "Клінічний санаторій "Карпати" Іван Кошеля, 51 рік. — Це покращує кровообіг серця, мозку й нормалізує артеріальний тиск. Також мінеральна вода має заспокійливу дію.

— Була в оздоровниці три тижні. Тепер почуваюся значно краще. Обов'язково поїду туди ще, — говорить Катерина Закалюжна.

Телефони: 0(3131) 5 44 33,

0(3131) 7 33 07.

E-mail: marketing_к[email protected]

www.sanкarpaty.com

Зараз ви читаєте новину «Із нервовими захворюваннями їдуть у санаторій "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути