Ексклюзиви
понеділок, 06 лютого 2012 00:45

Родинам із дітьми добирають індивідуальне лікування

Автор: фото: ТАРАС ПОДОЛЯН
  Лікарі медичного центру ”ОЛГЕРД” виїжджають до пацієнта і на дому роблять обстеження та аналізи
Лікарі медичного центру ”ОЛГЕРД” виїжджають до пацієнта і на дому роблять обстеження та аналізи

— Яка зараз температура, а тиск? Рахуйте також пульс і все записуйте. Антибіотики пийте ще два дні,— говорить телефоном головний лікар столичного медичного центру "ОЛГЕРД" 53-річний Петро Кучеренко. Він консультує житомирянина після лікування в клініці "ОЛГЕРД". — Багато пацієнтів приїжджають за 150 і більше кілометрів. Не всі мають можливість жити у Києві, але лікар щодня повинен стежити за здоров'ям підопічного.

Якщо є потреба лікувати пацієнта після курсу повного обстеження, його влаштовують у санаторій у Пущі-Водиці та проводять процедури на сучасному медобладнанні в "ОЛГЕРД".

— У нас прилади нові й надточні. Таких немає в районних лікарнях. Тому лікарям зазвичай важко встановити правильний діагноз, першопричину недуги. Часто лікують не хворобу, а її симптоми, знімають біль. Наша пацієнтка думала, що руки й ноги болять через важку працю на городі, а ми виявили в неї ревматизм. Запущена недуга дала ускладнення на серце.

Курс повного обстеження включає УЗД усіх органів. Зокрема мозку й суглобів. А також електрокардіограму. Пацієнту роблять безкровним методом увесь комплекс аналізів. Жінкам — мамографію. Його оглядають шестеро лікарів. За потреби залучають вузькопрофільних спеціалістів. Кожен із медиків "ОЛГЕРД" має понад 10 років практики. Найбільше уваги приділяють хворобам опорно-рухового апарату.

— Понад половину недуг виникають через порушення у хребті та у системі кровообігу. Від хребців ідуть нервові закінчення, які регулюють роботу всіх органів і систем. Якщо хворий хребет, виникає гіпертонія, страждають серце, судини, збільшується рівень цукру. Також погано працюють органи травлення та нирки. Людина має набряки, безсоння, п'є ліки, а треба лікувати хребет. Прийшов пацієнт зі скаргами на серце, а комп'ютерний надточний апарат діагностики хребта "Спінлайнер" показав затиснення нервових закінчень в шийному відділі хребта. Пройшов 10 процедур на "Спінлайнері" — біль ущух, нормалізувалися кровообіг, тиск.

Викривлення хребта та інші порушення опорно-рухового апарату виникають не тільки через малорухливу роботу чи надмірні навантаження, а й через проблеми ступень, плоскостопість. Таким пацієнтам у клініці "ОЛГЕРД" добирають устілки. Одна пара підходить до всього взуття пацієнта. Устілка допомагає рівномірно розподіляти навантаження на хребет. Людям, які страждають на п'яткові шпори, в устілках вирізують дірки. Тоді ступні під час ходіння не болять.

— Багато людей звертаються із Чорнобильської чи прирівняної до неї зон. Люди доїжджають здалека, хочуть до вечора повернутися. Починаємо прийом із восьмої ранку. Лікували закрійника, який живе у Київській області, а працює у столиці. Перед роботою приїжджав на процедури. У нього від постійного різання ножицями оніміло праве передпліччя, що й руки не міг підняти. Відновив її повністю.

Цьогоріч "ОЛГЕРД" запровадив нову послугу "сімейний лікар". Усі члени родини проходять повне обстеження. При виявленні недуг — лікуються. Потім їх завжди підтримує лікар, який може дати пораду цілодобово. Лікування для родини із чотирьох осіб коштує 400-800 грн на місяць. Родичі такої сім'ї мають знижку на послуги в медичному центрі "ОЛГЕРД" до 50%.

— У більшості пацієнтів не було системи лікування, постійного лікаря. Людина "підтягувала" здоров'я, коли щось заболить. На комплексне лікування багато кому бракує часу. Сімейний лікар бере на себе відповідальність за підтримання здоров'я всіх членів родини. У нас є апарат МІТ-1, яким опромінюють ультрафіолетом кров (ВЛОК).  Зміцнює імунітет, очищує судини, лікує алергії, діабетичні виразки. Омолоджується повністю організм. Такі властивості має і "Плазон", який діє газом NO, ще й лікує проблемну шкіру.

За потреби лікарі клініки "ОЛГЕРД" виїжджають до пацієнта із портативними надсучасними приладами. Попередньо спілкуються із хворим телефоном чи по скайпу. Розпитують про симптоми, щоб визначитися із обладнанням та спеціалізацією лікаря, який консультуватиме. Медики центру "ОЛГЕРД" також супроводжують корпоративні виїзди на полювання, риболовлю, спортивні змагання, весілля, інші масові заходи. Для транспортування тяжкохворих заклад має два американські реанімобілі, та надає послуги по перевезенню хворих різного стану важкості по Києву так і по всій Україні.

Адреса медичного центру "ОЛГЕРД": Київ, бульв. Академіка Вернадського, 36.

Тел.: 0(44) 422 95 05,

0(44) 362 24 34. www.olgerd.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Родинам із дітьми добирають індивідуальне лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути