Ексклюзиви
понеділок, 28 жовтня 2019 07:36

Рівень цукру варто вимірювати після заняття сексом

Автор: potencija.com.ua
  При цукровому діабеті порушується кровоток в дрібних судинах
При цукровому діабеті порушується кровоток в дрібних судинах

— Рік живу з діабетом. Стільки ж часу маю проблеми в ліжку, — каже черкащанин Євген, 49 років. Прізвища не називає. — Терпів, скільки міг. Тепер піду до лікаря. Боюся, що жінка кине. Вона молодша на 10 років.

— Цукровий діабет погіршує ерекцію та лібідо — сексуальний потяг. Причина в порушенні кровотоку в дрібних кровоносних судинах, — розповідає Антон Качунь, 41 рік, столичний ендокринолог. — Заняття сексом корисно для діабетиків. Покращує сон, кровообіг та роботу серця.ф

При підвищенні рівня цукру починають гірше вироблятися статеві гормони. Для жінок основною проблемою є сухість у піхві, що викликає біль і натертості. У чоловіків зникає ерекція.

— Порушення обмінних процесів призводить до отруєння всього організму. Знижується чутливість нервових закінчень. Від цього ерекція не наступає чи сім'явиверження відбувається неправильно. Рідина не виходить назовні, а потрапляє в сечовий міхур. Доводиться її ви­ймати хірургічним шляхом.

Для лікування чоловікам призначають судинорозширювальні препарати.

— Людям із проблемами потенції треба перевіритися в ендокринолога й уролога. Здати аналіз на тестостерон. Його низький показник є сигналом можливого діабету. Потенція покращиться після нормалізації рівня цукру. Кращий спосіб уникнути проблем у сексуальному житті — контроль рівня глюкози у крові. Варто взяти за правило вимірювати рівень цукру до й після статевого акту. Тоді діабетик витрачає багато енергії.

Зараз ви читаєте новину «Рівень цукру варто вимірювати після заняття сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути