понеділок, 29 жовтня 2012 06:00

Рак шкіри минув за три тижні

Автор: фото з сайта www.board.com.ua
  Японські гриби шиітаке мають лікувальні властивості. Препарати з них гальмують розвиток ракових клітин, виводять токсини з організму
Японські гриби шиітаке мають лікувальні властивості. Препарати з них гальмують розвиток ракових клітин, виводять токсини з організму

Харків'янка 53-річна Анна Гармаш вилікувала ракову виразку на обличчі грибами.

— Три роки тому на губі вискочив прищик. Не заживав місяцями. Коли почала обстежуватися, виявили рак шкіри. Навесні цього року призначили опромінення. За півроку пройшла 17 курсів. Від слабкості не могла піднятися з ліжка, сильно нудило. Прищик став глибокою гнійною раною, яка кровоточила. Після цього лікарі призначили лише одне — мазати губу соняшниковою олією. Від болю жити не хотілося.

У серпні звернулася до фунготерапевта — медика, який лікує грибами. Під його наглядом приймала препарати з шиітаке та веселки. Також лікувалася іонним сріблом. За три тижні на місці ракової виразки залишилася рожева пляма.

— Таких пацієнтів багато, — каже столичний фунготерапевт Сергій Ходун. — До нас звертаються у запущених випадках. Часто буває, хворі й не лікувалися — не проходили ні операцій, ні опромінення. Тому онкологія швидко прогресує, і сподіватися повного одужання годі. Але лікування грибами значно подовжує життя навіть на пізніх стадіях раку.

Пояснює, що розвиток ракової пухлини подібний до росту грибниці.

— Збудника раку офіційна медицина досі не знайшла. Таке враження, що клітина просто з'їжджає з глузду. Але китайські вчені виявили, що рак провокують мікроскопічні гриби-мікроміцети. Вони є всюди — у повітрі, їжі, літають навколо нас і намагаються поселитися в організмі. Виділяють до 20 ферментів-відмичок, якими відкривають клітину і потрапляють усередину. Починають нею керувати. Клітина сама стає грибом-мікроміцетом.

Організм здатен справитися з грибами-паразитами. Убиває їх ферментом перфорином. Коли його бракує, людина має бородавки і папіломи, жировики. Також утворюються доброякісні пухлини, кісти. Якщо бракує половини перфорину, здорові клітини масово перероджуються в ракові.

— У звичайних шляпкових грибах є полісахариди, які дають організму енергію для вироблення перфорину. При онкології найкраще допомагають гриби веселка, шиітаке, рейши, мейтаке. Також — кордицепс, агарик бразильський, дощовик, трутовик.

Для лікування підбирають комбінацію з декількох грибів.

— Рак діагностують і лікують лише онкологи. Тому не можна відмовлятися від операцій, хіміотерапії або променевої терапії. Ракові пухлини непередбачувані, і їх треба радикально прибрати. Ми реабілітуємо онкохворих, допомагаємо їм підібрати грибні та трав'яні препарати після лікування в онкодиспансері. Гриби не лише знімають інтоксикацію організму. Часто після операцій або хіміотерапії залишаються ракові клітини. Тоді пухлина росте з подвоєною швидкістю. Гриби гальмують або повністю зупиняють їх розвиток. Навіть розсмоктують метастази.

Здоровим людям радить 10 днів раз на рік приймати грибний препарат шиітаке. Тоді організм вироблятиме достатньо перфорину.

Зараз ви читаєте новину «Рак шкіри минув за три тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути