пʼятниця, 30 березня 2012 05:45

Рак лікують лісовими грибами

Автор: фото з сайта www.club.foto.ru
  Гриб веселка використовують при лікуванні онкології, хвороб шлунка, серця та крові. Настоянки роблять на спирту, меду
Гриб веселка використовують при лікуванні онкології, хвороб шлунка, серця та крові. Настоянки роблять на спирту, меду

У киянина Рафаіла Віленкіна третя стадія раку шлунка. Родичі дізналися про діагноз, коли йому виповнилося 90 років.

— Зі страшною кровотечею потрапив у лікарню, — розповідає донька Ольга Віленкіна. — Лежав у реанімації. На діагностиці виявили велику пухлину. Ми не хотіли операції, шукали клініку нетрадиційної медицини. Привезли батька в центр. Лікарі зупинили кровотечу. Назначили курс лікування витяжками з грибів рейши, веселки. Останні півроку він тримається на настоянці веселки. Зараз батькові 93 роки, пухлина трохи зменшилася, метастазів немає. Так і далі підтримуватимемо йому життя, без операції та хіміотерапії. Онколог каже, від раку він не помре.

Столичний фунготерапевт Олександр Соколенко, 53 роки, підбирає пацієнтам витяжки з грибів. Пояснює, люди лікувалися веселками, трутовиками, боровиками, дощовиками з часів Київської Русі.

— В усіх грибах є протипухлинні речовини, в одних більше, в інших — менше. Вони також стимулюють організм на вироблення речовин, які пробивають їх оболонку. Тоді із ракових клітин витікають ядро і цитоплазма, вони зсихаються.

Веселки краще діють на слизові оболонки — це шлунок, кишечник, матка, простата, легені. Трутовик краще лікує печінку, білий гриб — шкіру. Чагу, що росте на деревах, мисливці і рибалки запарювали із травами для профілактики раку кишечника. Гриб рейши може виправляти генетичні аномалії.

— На останній, четвертій стадії раку, коли в пухлині накопичується рідина, помічний агарік, бразильський гриб. Він блокує пухлину, не дає їй подразнювати інші тканини. Гриби в організмі діють як сорбенти. Рак — це інтоксикація організму. Людина помирає не стільки від онкології, скільки від токсинів у крові. Вони розносяться і сприяють появі нових пухлин. Гриби вбирають ці шкідливі речовини, тому людина живе довше, краще почувається.

Фунготерапію застосовують разом з операцією. Гриби — природний безпечний замінник хіміотерапії, вважає Олександр Соколенко.

— Якщо людина вже пішла на хімію, то прописуємо в перервах між процедурами гриби. Вони очищують організм від її шкідливого впливу.

Гриб веселка продають на базарах. Раніше її зрізали й одразу занурювали в горілку, щоб зберегти цілющі властивості, або у мед.

Під час термообробки грибів усі корисні протипухлинні речовини випаровуються. Тому їсти їх варто лише в голодний рік.

 

Підосиновиками чистять судини

Фітотерапевти радять червоноголові підосиновики для зниження тиску. Порошок із сушених грибів виводить холестерин.

— Маю забиті судини, через те гіпертонія. Так пояснили після УЗІ, — каже киянка Ірина Дробаха, 48 років. — Сусідка травниця насушила красноголовців. Змолола до порошку і дала мені. Приймала місяць по чайній ложці на день. Полегшало.

Сушеними лисичками виводять паразитів. Вони містять речовини, що паралізують глистів у кишечнику. Порошок додають до їжі по чайній ложці.

 

Зараз ви читаєте новину «Рак лікують лісовими грибами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути