понеділок, 13 травня 2019 00:21

Протистояти демодекозу допомагають цілющі трави

  Тетяна Павлівна Радіонова рекомендує свій комплекс від демодекозу
Тетяна Павлівна Радіонова рекомендує свій комплекс від демодекозу

— Цей кліщ буквально впився в моє обличчя, — каже Олена Здорова, 40 років, із селища Божедарівка Криничанського району на Дніпропетровщині. — Повзав то по щоках, то по лобі. Сама боялася свого виг­ляду.

— Бовтанки і протирання, придбані в аптеці, не допомагали, — продовжує жінка. — Давно стежу за статтями травниці Тетяни Павлівни Радіонової. Дивилася її сайт. Вона допомагає при багатьох недугах. Зважилася звернутися і не помилилася. На третій день, як мені й обіцяли, відчула поліпшення. За два місяці обличчя повністю очистилося. Замовила у Тетяни Павлівни її книгу "Встань над болем своїм" і насолоджуюся читанням. Рекомендую всім мати вдома як корисного помічника.

— Демодекоз — хронічна сезонна хвороба, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Виникає через надмірну плодючість кліщів роду демодекс. Живуть у цибулинах волосся й сальних залозах обличчя людей. Демодекоз — заразний. Тому хворий має користуватися лише особистим рушником, подушкою, серветками, помадою. Кліщ буває двох видів — лицьовий і очний. Очний — агресивніший і важче піддається лікуванню. Живе у повіках.

Кліщі постійно є в кожного, але зазвичай активізуватися їм не дає імунітет. Ризик захворіти зростає з віком, коли імунітет слабне. Пробудити кліща-демодекса можуть усі види випромінювань: комп'ютерне, штучне світло в офісах, мобільні телефони, тривале перебування на сонці. Лікування вимагає терпіння і завзятості. Від демодекозу виготовляю комплекс. Збір із цілющих трав і коріння для прийому всередину знімає запалення в шлунку і налагоджує його роботу. Протирання і мазь назовні ефективно вбивають кліща, відновлюють шкіру. Нормалізують роботу пор, зменшують ризик повторного зараження. Шкіра обличчя виглядає здоровою. Комплекс від демодекозу не має побічних дій і не приносить шкоди організму, не викликає звикання. Він допоможе у боротьбі з демодексом без антибіотиків і гормональних препаратів.

Свої збори висилаю поштою. Багато ­корисної інформації знайдете на сайті

www.travnik.kharkov.ua. Замовляйте трав'яні засоби від демодекозу, а також книгу "Встань над болем своїм".

Інформацію про простатит, герпес, демодекоз, псоріаз, грибок, синусит, геморой, парапроктит, артроз, остеомієліт, трофічні виразки, пролежні, целюліт, зайву вагу, втрату пружності шкіри обличчя та шиї й інші захворювання можна знайти на офіційному сайті Тетяни Павлівни Радіонової: www.travnik.kharkov.ua.

Докладна інформація за телефонами:

0(97) 925 73 97,0(66) 044 08 98

Зараз ви читаєте новину «Протистояти демодекозу допомагають цілющі трави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути