понеділок, 23 жовтня 2017 07:56

Процедуру ортоплазми цього року зробили понад 1300 пацієнтів

Автор: www.bol-plechsu-le-4
  Процедура ортоплазми займає 30 хвилин. Не має побічних ефектів. Після неї зникає біль, скутість у суглобах
Процедура ортоплазми займає 30 хвилин. Не має побічних ефектів. Після неї зникає біль, скутість у суглобах

— Щодня на суглоби та хребет припадає велике навантаження, навіть, коли люди відпочивають. Хворіють не лише старші, але й молодь. У сучасних медичних центрах з'являються нові технології та методики, що дають пацієнтам якісну меддопомогу. Одна з таких процедур є в нашому закладі — ортоплазма, — каже 35-річний Сергій ПЕТРИК, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Процедура ортоплазми займає 30 хв. Не має побічних ефектів. Курс лікування становить три-п'ять сеансів через три-десять днів.

— Із вени хворого беремо необхідну кількість крові. За допомогою центрифуги виділяємо плазму, що збагачена тромбоцитами. Її вводимо в постраждалий суглоб. Клітини сполучної тканини посилено виробляють колаген, еластин і гіалуронову кислоту — речовини, що відповідають за міцність і цілісність хрящової тканини, — додає Сергій Володимирович.

Ортоплазму застосовують при артрозах, артритах, хворобах хребта, пошкодженні кісткової тканини. Також при пошкодженні зв'язок і м'язів, забоях, вивихах, переломах і під час реабілітації. Клініка "Ортомед Просперітас" лише за 2017 рік прийняла понад 1300 пацієнтів, які зробили орто­плазму.

— Після процедури зникає біль, скутість у суглобах, покращується кровообіг. Відновлюються об'єм суглобової рідини та її властивості. В проблемній ділянці зменшується запалення й запускається природна регенерація тканини. Найголовніше — пацієнт може вільно та безболісно рухатися. Орто­плазма поліпшує обмін речовин, дає не лише оздоровчий, але й профілактичний ефект.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Енгельса, 19а. Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48,

0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися: www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Процедуру ортоплазми цього року зробили понад 1300 пацієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути