пʼятниця, 09 квітня 2010 08:04

Позбавитися целюліту можна за місяць

35-річна Олена Коваль із Переяслав-Хмельницького позбулася целюліту за шість сеансів. Процедури проходила в медичному центрі "Біо сила".

— Я ніколи не була товста, важу 70 кілограмів при зрості 171 сантиметр. Але чоловік помітив "апельсинову шкірку" на стегнах, де шкіра трохи збирається, коли сідаю. Я спочатку образилася. Але потім зрозуміла: сваркою не допоможеш. Слід терміново позбуватися целюліту, доки не запізно, — розповідає жінка. Тепер вона задоволена тонусом м"язів і шкіри. Їй вдалося схуднути на 2 кг. Каже, гроші на антицелюлітну терапію дав чоловік.

— В Олени була перша стадія целюліту. Недовершеність тіла помітна лише при щипку. На останній стадії целюліт видно, коли людина стоїть, — каже головний лікар "Біо сили" Володимир Конченко, 58 років. Він пояснює, що збільшені жирові клітини підштовхують шкіру зсередини, стискають систему кровообігу, знижують потрапляння поживних речовин і ускладнюють виведення продуктів розпаду. Целюліт вражає 80% жінок, але трапляється і в чоловіків. У сильної статі він помітний на руках і животі.

— У нас займаються від двох до чотирьох тижнів. Нещодавно пройшла курс 40-річна жінка, в якої на боках висіли складки жиру. Зараз вона трохи схудла, стала більш підтягнутою. Сеанси в нас тривають 1,5 години. Спочатку розбиваємо жири за допомогою ударно-хвильової терапії. На уражені частини шкіри спрямовуємо акустичні хвилі. Нерівність таким чином зникає, кровообіг покращується. Потім півгодини людина тренується на тренажері "Б"ютівайб", який укріплює м"язи, — розповідає Володимир Дмитрович. — Завершують сеанс з апаратом "Біорегулятор". Він утворює повітряні хвилі, які пришвидшують тік крові. З організму виводяться токсини, шлаки і зруйновані жирові клітини. Щоб пришвидшити виведення жирів пацієнтам радять додатково пити до 2 л води. Завершують лікування втиранням у проблемні ділянки тіла антицелюлітного гелю.

— Найбільше сподобалася частина з тренажером, — усміхається Олена. — Це нереальні відчуття. "Б"ютівайб" виглядає, як кругла платформа, до якої приєднана ручка, щоб триматися. Стаєш на цю платформу, і вона починає дрібно трястися, а ти із нею. Спочатку не могла витримати і декількох хвилин. Таке відчуття, що м"язи живуть своїм життям, рухаються без твоєї згоди. А потім сподобалося.

На "Б"ютівайб" можна виконувати 24 вправи: сидячі, лежачі на платформі, поклавши на неї лише стегно, стоячі прямо, навпочіпки тощо. Залежно від вправ, можна моделювати фігуру. Наприклад, збільшити ікри ніг, плечі, зменшити талію, сідниці.

Хочете мати гарне тіло, телефонуйте (063) 811 52 51.

Зараз ви читаєте новину «Позбавитися целюліту можна за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути