Ексклюзиви
пʼятниця, 25 червня 2010 09:20

Перекисом водню лікують головний біль

"Кілька років тому взагалі не міг спати на лівому боці. Тільки ляжу, як в області серця починало щось булькотіти", — розказує 88-річний Олександр Мізін з села Заболотці на Львівщині. Медики виявили в нього ішемічну хворобу серця, атеросклероз. Олександр Йосипович вирішив лікуватися сам.

— Випадково прочитав статтю російського професора Івана Неумивакіна про користь для організму перекису водню. Почав приймати з однієї краплі на дві ложки води по три рази на день за 30 хвилин до їжі або 1,5 години після. Поступово дійшов до 10 крапель на один прийом. Через 10 днів зробив триденну перерву. За кілька місяців серце перестало боліти, сплю без проблем на лівому боці.

За допомогою перекису водню можна позбутися неприємного запаху з рота та кровоточивості ясен. На півложки соди потрібні кілька крапель лимонного соку і 10–20 крапель перекису. Цією сумішшю чистять зуби. 15 хв. після того не можна їсти та пити.

Половину шлунка йому видалили і відпустили додому

— Від перекису у декого можуть виникнути біль у шлунку чи печія. Це від того, що рівень молекулярного кисню в кожного різний. Не бійтеся. Перечекайте день-другий, далі приймайте вдвічі меншу дозу, доки організм не звикне до ліків.

24-річний Андрій Камєнєв із Умані на Черкащині вдається до перекису водню понад рік.

— На заробітках заробив гастрит. Бо майже рік харчувався напівфабрикатами. Їсти нормально не міг, хіба супи. Мама порадила вживати перекис. За пару місяців болі пройшли.

Киянин 36-річний Віталій Устименко розповідає, що його друга перекис врятував від раку шлунка.

— Половину шлунка йому видалили і відпустили додому. Якось приходжу, а він вагу набрав, сидить і рибу смажену їсть, хоча лікарі приписали дієту. Порадив мені теж уживати перекис водню. У мене екзема була. Спершу я зробив очисну клізму зі звичайною водою два дні на ніч. Потім почав прийом. І поясниця та суглоби мене боліли. Мав проблеми з легенями, з серцем, бо курив багато. Тепер викурюю по дві пачки на день, і нічого не болить.



Окислена вода допомагає при астмі і артриті


Перекис водню Н2О2 відкрив французький хімік Луї Жак Тенар 1818 року. Назвав речовину окисленою водою. Її почали застосовувати як дезінфікувальний засіб.

20 років тому в США довели, що перекисом можна лікувати захворювання головного мозку. Але проти дешевого засобу виступили відомі фармацевтичні компанії, тому вивчати вплив цієї речовини на людський організм припинили.

У 1990-х американський лікар Чарльз Фарр довів, що ракові пухлини швидко розвиваються лише в безкисневому середовищі, коли тканини організму зазнають кисневого голодування. А найкраще насичення організму киснем відбувається, коли в кров внутрішньовенно вводять перекис водню.

Речовина лікує також астму, лишай, діабет, склероз, артрит, мігрень, СНІД та багато інших недуг.

Зараз ви читаєте новину «Перекисом водню лікують головний біль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути