Ексклюзиви
пʼятниця, 08 квітня 2011 04:00

Паразитів треба виводити всією родиною

Автор: фото: Софія ЗАДОРОЖНА
  В одній із санепідемстанцій Києва паразитів тримають у скляних банках. У людських організмах вони можуть жити роками
В одній із санепідемстанцій Києва паразитів тримають у скляних банках. У людських організмах вони можуть жити роками

"Уперше дитина пожалілася на біль під ребрами місяць тому. Потім усе частіше відмовлялася снідати. Зранку трималася за живіт і хникала, що нудить, — говорить киянка Ольга Степанишин про доньку Юлію. — Ми зробили УЗД внутрішніх органів, виявили, що збільшилася печінка. Виписали нам якісь краплі".

Ольга не дала дитині ліків, а повела її ще до одного лікаря. Зробили аналіз крові.

— У печінці знайшли лямблії. Тому й нудило. Це страшні паразити, які можуть жити й розмножуватись роками всередині. Вони з'їдають усе поживне й отруюють кров людини. Це мені так у лікарні розказали. Ті, хто мають лямблії, не можуть поправитися, часто застуджуються, бо в них ослаблений імунітет. Можуть мати жовтуху й рак.

Інфекціоніст Володимир Михальський, 39 років, підтверджує: паразити ослаблюють імунітет.

— Весняний авітаміноз, погана екологія, вживання антибіотиків, перевтома, стрес, нераціональне харчування — все це вбиває імунітет. І створює комфортні умови для існування паразитів. Вони починають активно розмножуватися. Харчуючись нашою їжею, особливо солодким, паразити віддають нам отруйні речовини, які ще більше ослаблюють організм. Це глисти, хвороботворні бактерії, дріжджові, шкірні та нігтьові грибки, віруси. Наприклад, мікрокліщ демодекс, який живе в шкірі обличчя, харчується мікроелементами та вітамінами, що потрібні шкірному покриву. А виділяє токсини, які викликають почервоніння, прищі та гнійники.

Про ураження паразитами свідчать дратівливість, хронічна втома, здуття живота або часті проноси, головний біль, алергія. Вони живуть у кишечнику, серці, м'язах, суглобах, очах, у крові. Грибки уражають слизову оболонку, шкіру та нігті. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 95% дорослих людей на Землі мають щонайменше п'ять видів паразитів. Загалом в організмі може бути понад 300 їх різновидів.

Володимир Михальський радить добре проварювати рибу та м'ясо. Смажити під кришкою не менше ніж 20 хв. Зелень, фрукти та полуниці спершу  треба промити під стічною водою, тоді покласти на друшляк і опустити в окріп на кілька секунд. Після чого сполоснути холодною водою.

Каже, коли вирішили вивести паразитів, робити це слід всією родиною. Інакше немає сенсу.

Лікування часником, гарбузовим насінням та трав'яними відварами лікар називає неефективним. Хімічні препарати, хоч і дієвіші, отруюють організм людини. Найкраще позбуватися паразитів за допомогою електронних апаратів, які генерують спеціальні мікроімпульси, знищуючи хвороботворні бактерії, віруси, глистів та грибок. Цей спосіб стає дедалі популярнішим, він не шкодить організму, зберігає імуноресурс.

Антипаразитарні апарати "Ареол" створені українськими фахівцями спеціально для домашнього використання. Вони широкого спектру дії, призначені для боротьби з паразитарними мікроорганізмами, такими як глисти, грибки, хвороботворні бактерії, віруси, кліщі. Вони не просто знищують паразитів, а й допомагають організму їх виводити та знімають інтоксикації, алергічні реакції. Уже на третій день користувачі відчувають покращення сну, загального самопочуття та приплив сил.

Апарати максимально прості та зручні в експлуатації, автоматичні й не потребують спеціальних навичок для використання. Вам достатньо двічі на день надіти манжети на зап'ястя, під'єднати їх до апарата й увімкнути його. Решту він зробить сам. Ви можете його використовувати як удома, так і на роботі чи в дорозі. "Ареол" невеликий і зручно вміщується в кишені.

"Ареол" також допоможе вашому домашньому улюбленцеві — відтепер він уже не буде джерелом постійного зараження всієї родини.

Зараз ви читаєте новину «Паразитів треба виводити всією родиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути