пʼятниця, 17 липня 2009 09:25

Микола Климчук склав антиракову дієту

"У березні цього року виявилося, що в мене рак, у печінці метастази. Мене визнали інвалідом першої групи. Онкозахворювання пов"язане з чорнобильською катастрофою. Лікарі від мене відмовилися, бо хвороба запущена — на четвертій стадії. Знайшов удома вашу газету за 2007 рік, де розповідалося про народного цілителя, який вилікувався від раку. Прошу написати його адресу".

Листа підписав Олексій Дмитрович Бондар із с. Заріччя Маневицького р-ну Волинської обл.


Цілитель і лікар 66-річний Микола Климчук вилікувався від раку кишечнику понад 20 років тому. Коли хворів, паралельно лікував грибок ніг. За допомогою певних продуктів окислив організм, і рак почав відступати. Микола Дмитрович припустив, що рак — це не вірус, а грибок.

Оскільки грибок боїться кислого середовища, Климчук склав "кислу" дієту. Хворим треба їсти квашену капусту, огірки, помідори та яблука. Так він вилікував рак у багатьох людей. До чоловіка пишуть науковці з Іспанії, Казахстану, Росії.

Микола Дмитрович радить також споживати капусняк, щавлевий борщ, лимони. Із некислих продуктів — варену квасолю, житній та пшеничний хліб, сире сало, м"ясо й часник. Від солодкого, маринованого і копченого треба відмовитися. Протипоказане й спиртне.

Хворі мають також приймати кислі ванни й обтиратися оцтом. Детальну дієту він може надіслати факсом.

Адреса лікаря: 34700, Рівненська обл., Корецький р-н, с. Новий Корець, вул. Миру, 12. Телефонувати на домашній номер він просить із 20.00 до 22.00.

Тел.: 8 (03651) 2 35 35,

моб. 8 (096) 478 59 12.

Зараз ви читаєте новину «Микола Климчук склав антиракову дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути