понеділок, 06 серпня 2012 06:30

Нейрохірурги оперують за європейськими технологіями

 

Міжнародний центр нейрохірургії — перша в Україні недержавна клініка, де проводять найскладніші нейрохірургічні операції. Допомагають пацієнтам із грижами міжхребцевих дисків, пухлинами спинного та головного мозку, викривленнями хребта. Також — спонділолістезом, невралгією трійчастого нерва, епілепсією.

Заклад заснували 2001 року з ініціативи англійського професора Генрі Марша та українського нейрохірурга Ігоря Курільця. Перше обладнання надали фахівці й українська діаспора у Великій Британії. У клініці вперше в СНД впровадили понад 40 нових нейрохірургічних технологій. Для лікування пацієнтів використовують перевірені та ефективні технології, що здобули у світі репутацію "золотих стандартів".

— На сьогодні Міжнародний центр нейрохірургії оснащений подібно до європейських клінік — апаратурою провідних світових виробників медичного устаткування. Щороку в клініці консультуються та отримують лікування близько п'яти тисяч хворих, — розповідає керівник Міжнародного центру нейрохірургії Ігор Курілець.

У складних випадках до консультацій залучають нейрохірургів із Великої Британії, США, Польщі. Партнерами клініки є Асоціація нейрохірургів Великої Британії, госпіталі святого Георгія та ParkSide у Лондоні, фірма Medtronic зі Штатів, а також європейські благодійні місії.

— Розцінки у нас не вищі, ніж негласно встановлені в бюджетних лікарнях. Але там пацієнти віддають чималі кошти і не мають згодом права вимагати, щоб рівень послуг відповідав їх вартості. У нас гроші, які офіційно сплатив хворий, витрачають на оплату праці медсестри, яка біля нього чергує. Також — на якісну стерилізацію, шовний матеріал, — каже Ігор Петрович.

Для малозабезпечених громадян діють благодійні програми, є можливість бюджетного фінансування.

Запис на консультацію: Центральна клініка, м. Київ, вул. Липська, 11, ст. метро Хрещатик, тел.: 0(44) 592 68 78, 0(44) 592 90 79. Західноукраїнська філія: Львівська обл., м. Стрий, вул. О. Басараб, 15. Стрийська центральна районна лікарня (сьомий поверх),

тел. 0(67) 89 10 000.

М. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 65, лікарня Святого Луки,

тел. 0(522) 36 60 01.

www.neurosurgery.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Нейрохірурги оперують за європейськими технологіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути