Ексклюзиви
пʼятниця, 02 грудня 2011 06:15

Наталія Золотарьова за рік худне на 30 кілограмів

Автор: фото з архіву Наталії Золотарьової
  Киянка Наталія Золотарьова схудла зі 170 кілограмів до 90. Багато займалась спортом, розробила власну дієту
Киянка Наталія Золотарьова схудла зі 170 кілограмів до 90. Багато займалась спортом, розробила власну дієту

Киянка 23-річна Наталія Золотарьова в 16 років важила 170 кг. Зайва вага завадила їй вступити до театрального університету. Тоді розробила власну систему схуднення.

— Не признаюся, що важила 170 кілограмів, бо все одно не вірять. Бабуся годувала мене усім, від чого поправляються. Через вроджений порок серця лікарі заборонили фізичні навантаження. Тому була товстою. У дев'ятому класі вирішила стати актрисою, почала працювати над собою.

Спочатку спілкувалася із психологами, повірила в себе. Потім радилася з дієтологами. Вони пояснили, що Наталя здорова, але можливий гормональний збій. Тоді зайнялася східними танцями, фехтуванням, стрибала з парашутом.

— П'ять разів на тиждень проводила по 3 години у фітнес-центрі. Там півгодини бігала, 15 хвилин крутила педалі велотренажера, потім ішла на аквааеробіку на 5-годинне заняття.

Розписала раціон. О 8.00 снідала жменею вівсянки, залитої водою. Об 11.00 випивала склянку знежиреного йогурту, о 13.00 їла підсолену юшку з води та гречки. О третій — шматок вареної риби, за 2 години з'їдала 15 штук мигдалю чи кураги з чорносливом. За день випивала 3 л води. Після 19.00 нічого не їла й не пила. Так схудла на 30 кг за рік.

— Припинила тренування, змінила дієту. Їм усе, крім мучного, солодкого, смаженого, картоплі, бананів, авокадо, винограду і груш — ці продукти калорійні. Не курю, не п'ю спиртного та кави. Кинула спорт, досі худну й так. У 22 роки стала важити 90 кілограмів. Планую на цей рік скинути іще 30 кілограмів.

На свята готує десерт із фруктів — бере по 300 г сиру, ізюм, кокосову або горіхову стружку, ківі, апельсини. Формує їх серцем. Радить їсти із посуду темного кольору, без малюнка. Такий псує апетит.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Золотарьова за рік худне на 30 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути