Ексклюзиви
пʼятниця, 09 лютого 2018 05:30

"На курорт "Миргород" варто їхати з іншого кінця світу"

Автор: ФОТО НАДАНЕ Лікувально-оздоровчим комплексом ”Миргород”
  Лікувально-оздоровчий комплекс ”Миргород” на Полтавщині — одна з найвідоміших оздоровниць і візитівка курортної України у світі. Курорт називають ”українською Швейцарією” за європейський рівень обслуговування, цілющі мінеральні води й унікальні лікувальні грязі
Лікувально-оздоровчий комплекс ”Миргород” на Полтавщині — одна з найвідоміших оздоровниць і візитівка курортної України у світі. Курорт називають ”українською Швейцарією” за європейський рівень обслуговування, цілющі мінеральні води й унікальні лікувальні грязі

— Коли повертаюся додому після лікування в Миргороді, то почуваюся молодою людиною, — розповідає 50-річний Лоренцо Маджоллі з Італії. Декілька років він лікується та відпочиває на Полтавщині. Говорить італійською. Перекладає дружина — родом із України. — Після негараздів у житті почав серйозно хворіти. Лікувався у наших клініках, перебрав кілька відомих курортів. Але саме в Миргороді зна­йшов усе те, що мені було потрібно. Дружина допомогла. Тут сучасна діагностика, хороші лікарі, а головне — індивідуальний підхід до людини.

Лікувально-оздоровчий комплекс "Миргород" на Полтавщині — одна з найвідоміших оздоровниць і візитівка курортної України у світі. Тут покращують здоров'я людей із хворобами ендокринної та сечостатевої системи, серцево-судинними захворюваннями, порушеннями обміну речовин, органів травлення та руху.

Курорт називають "українською Швейца­рією" за європейський рівень обслуговування, цілющі мінеральні води й унікальні лікувальні грязі. Тут пропонують більш як 300 видів діагностичних досліджень і лікувальних процедур. Зручне розташування і транспортне сполучення дозволяють швидко дістатися до комплексу.

Єдиний Всеукраїнський центр санаторно-курортного лікування цукрового діабету в санаторії "Березовий гай" успішно лікує й використовує методики, що здатні розпізнати його тип за кілька років до клінічних проявів.

— Я приїхав сюди втретє. Довго шукав місце, де не лише лікують діабет, а й забезпечують тривале покращення здоров'я. Бо сучасні препарати це добре, доки приймаєш їх, — каже 40-річний Едвард Прічард із Пенсільванії, США. — Друзі порадили цей курорт. І я знайшов тут те, що шукав. Хороші методики лікування, процедури, дієта, а головне — миргородська вода. Вона краща за будь-які ліки. Я потім рік стабільно почуваюся. Тут є чудова школа, де все просто пояснюють про діабет. І починаєш розуміти, що справді потрібно змінити стиль життя, щоб почуватися як раніше. Сюди варто їхати навіть з іншого кінця світу.

Генеральний директор "Миргородкурорту", кандидат медичних наук і заслужений лікар України Олександр Гавловський активно розвиває лікувально-діагностичну базу закладу й постійно розширює напрямки оздоровлення та реабілітації.

Комплекс має вищий рівень акредитації. У чотирьох своїх санаторіях: "Березовий гай", "Миргород", "Полтава", "Хорол", курортній поліклініці та бальнеогрязелікарні, пацієнтам пропонують індивідуальний підхід, гарантовано точні діагностичні обстеження і сотні процедур. Традиційні й нетрадиційні методи лікування, консультації профільних лікарів. Результатом перебування на курорті є точний діагноз та індивідуальна програма, в якій використовують усі можливості санаторно-курортної реабілітації.

— Колись я була тут у відділенні оздоровлення вагітних у санаторії "Хорол". Дуже сподобалося, — говорить киянка Людмила Балко, 27 років. — Для вагітних це зовсім інший світ. Затишно під опікою лікарів, вода і процедури значно допомогли. Складно переносила вагітність, а після курорту все пройшло добре. Тепер із сином приїхали підлікувати шлунково-кишковий тракт. Та й на природу, бо повітря тут чисте і є всі умови. Маємо, де погуляти і з ким. Багато людей із дітьми сюди їдуть.

— Мені потрібна була програма корекції ваги, що в санаторії "Полтава". Подзвонила, приїхала. Не вірила, що в нас є такий курорт, — розповідає 25-річна Світлана із Дніпра. — Тут ти не сам на сам зі своєю проблемою. Переконалася, що навіть допомога психолога не зайва. З кожною людиною працюють за індивідуальною програмою. Результат кращий, ніж у відомих телешоу. Ще купа різних процедур, унікальна мінеральна вода, гарна територія. Рекомендую всім знайомим.

Курорт напряму працює з провідними науково-дослідницькими центрами НАН України в напрямках гастроентерології, ендокринології, кардіології, гінекології, онкології та інших.

— Крім найпотужнішої лікувально-діагностичної бази, наш курорт має розвинену інфраструктуру відпочинку. Своїм гостям пропонуємо широкий вибір номерів від "економ-класу", до класу "люкс" і апартаменти, — каже Олександр Гавловський. — Для відпочивальників із дітьми є дві дитячі ігрові кімнати. Палац культури курорту пропонує цікаву й насичену культурну програму. Організатори влаштовують у санаторіях різноманітні розважальні заходи. Є конференц-сервіс для подій будь-якого рівня. Це ідеальний варіант, коли крім виконання програми конференцій і семінарів, учасники можуть оздоровитися та відпочити.

До послуг також є лікувальний пляж, човнова станція, відкриті та закриті басейни, спортивні й дитячі майданчики, зали тренажерів і фітнесу. А ще численні живі куточки з екзотичними птахами й фонтани, — додають у "Миргородкурорті".

— Кількість наших прихильників як в Україні, так і за її межами, постійно зростає. Люди переконуються в головному, що миргородська оздоровниця забезпечує значне і тривале покращення здоров'я. А ще дарує впевненість у майбутньому та можливість повною мірою відчути радість життя. Запрошуємо всіх переконатися в цьому.

"Миргород" оцінили світові фахівці курортної справи

17 жовтня 2013 року на сесії Генеральної Асамблеї Всесвітньої Федерації Водолікування та Кліматолікування "ФЕМТЕК" у Греції курорт "Миргород" отримав високу нагороду. Міжнародна спільнота фахівців курортної справи нагородила оздоровницю званням "Кращого курорту світу".

Таку нагороду вважають найвищою. Її визначають і присуджують провідні експерти з 90 країн. Оцінюють курорти за рівнем і якістю реабілітації та обслуго­вування.

— Але головний для нас показник — це широке визнання високої ефективності оздоровлення на курорті "Миргород". Ми не зупиняємося на досягнутому, — говорить Олександр Гавловський. — Аналізуючи тенденції росту захворювань в Україні та світі, працюємо над розширенням напрямків і можливостей санаторно-курортної реабілітації найбільш актуальних із них. Якщо раніше більше уваги приділяли хронічним захворюванням, сьогодні розширюємо можливості існуючих реабілітаційних відділень для реабілітації у період після операцій і травм. І це дійсно важливо для людей, що їдуть у Миргород за здоров'ям.

Ми розвиваємося і нещодавно відкрили ще три нових реабілітаційні відділення. Це реабілітаційне відділення для пацієнтів із хворобами нервової системи, реабілітації після оперативних втручань на органах зору, відділення медико-психологічної реабілітації учасників АТО.

Щоб зрозуміти, як динамічно сьогодні живе "Миргородкурорт", важливо знати — 100-річчя курорту, яке 2017-го разом із нами святкувала вся країна, не обмежилося лише урочистостями й нагородами. Не обмежилося і створенням алеї міжнародного визнання курорту, на якій сьогодні майорять прапори десятків іноземних держав, чиї громадяни обрали для оздоровлення і відпочинку саме український курорт "Миргород".

Нині непросто бути лідером і забезпечувати високу конкурентоздатність на світовому ринку. Тому керівництво й колектив оздоровниці ставить перед собою завдання — високо нести звання "Кращий курорт світу" і зробити його універсальним центром комплексного оздоровлення, привабливим для десятків тисяч людей, які щороку відновлюють тут своє здоров'я. Всі ці напрямки реабілітації сьогодні є актуальні. Впроваджено нові методики лікування, нове обладнання. Важливо те, що більше 20 профільних і реабілітаційних відділень курорту забезпечують саме комплексне оздоровлення всього організму, що дає суттєве і тривале покращення здоров'я.

Замовлення путівок за тел. 0(53) 55 52 125 цілодобово, www.mirgorodkurort.ua, [email protected]

Зараз ви читаєте новину «"На курорт "Миргород" варто їхати з іншого кінця світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути