40-річна харків"янка Наталія Микитенко радить підживлювати шкіру обличчя масками з вина. Рецепт дізналася від подруги з Латвії.
— Спробувала кілька винних масок, аби зрозуміти, яка мені краще підходить. Зупинилася на суміші з червоного вина, яєчного жовтка, сметани та лимонного соку. Вона ідеальна для жінок із нормальним типом шкіри.
Маску робить раз на тиждень. Спочатку перетирає жовток із двома столовими ложками сметани. Додає столову ложку червоного вина і стільки ж лимонного соку. Все ретельно перемішує.
— Суміш наношу на 15–20 хвилин, опісля змиваю теплою водою. У доньки моєї шкіра суха, то вона змішує по одній столовій ложці вина і сметани та дві ложки сиру. Додає до них чайну ложечку солі. Така маска нормалізує водний баланс шкіри. Та перестає лущитися, зникає відчуття стягнення.
Коментарі
1