вівторок, 23 жовтня 2018 05:20

Маска з алое зупиняє випадіння волосся

— Волосся лізе з голови клубками. Вже й заплітаю його на день, щоб трималося купи, — говорить Антоніна Омелян, 38 років, із міста Полонне Хмельницької області. — Хороший спосіб від випадіння підказала сусідка. Роблю маски з соком алое. Бачу, що біля коренів понаростав пушок із нових волосин.

Змішує по 1 ст. л. реп'яхової олії та соку алое. Додає чотири краплі ефірної олії лаванди й один жовток. Перемішує і наносить на волосся по всій довжині. Змиває за 15 хв. теплою водою із шампунем. Робить таку маску двічі на тиждень протягом двох місяців.

— Також допомагає березовий дьоготь. Але він має різкий запах. Щоб його позбутися, після шампуню волосся промиває водою з лимоном.

В однакових пропорціях змішує березовий дьоготь із гліцерином, приблизно по 1 ч. л. Додає 5 мл настоянки календули та 1 ст. л. касторової олії. Суміш наносить на волосся, добре втираючи в шкіру голови. Одягає поліетиленову шапочку і залишає на 30 хв. Промиває шампунем. Маску робить раз на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Маска з алое зупиняє випадіння волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути