понеділок, 07 серпня 2017 00:50

Косметика на сонці псується втричі швидше

— У спеку не раджу захоплюватися макіяжем. Чутлива шкіра такого не витримує. Червоніє, свербить, може набрякати, — каже столичний косметолог Анжела Міленіна, 40 років.

— У кожної десятої жінки виникає алергія. Бо деякі засоби містять компоненти, котрі при нагріванні дають непередбачувані результати. Це ж усе хімія. А від поту й пилу на шкірі накопичується бруд, ­бактерії.

На сонці косметика псується втричі швидше. Декоративну слід тримати у прохолодному темному місці, найкраще в шафі. Креми — в холодильнику.

— Якщо маєте чутливу шкіру, не мажте обличчя тональною основою влітку. Олії та силікони не дають їй дихати. Вона пітнітиме, подразнюватиметься. Можна злегка припудритися, щоб усунути блиск. Очі краще підвести олівцем, а не тушшю, бо вона викликає запалення. Беріть восковий, там найменше стабілізаторів. Парфуми слід розпилювати на одяг.

Змивайте косметику тільки-но прийшли додому. Найкраще простою водою. Бо спеціальні засоби можуть містити розчинники, що знімають захисний шар жиру на шкірі.

Зараз ви читаєте новину «Косметика на сонці псується втричі швидше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути