Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2013 05:00

Гриби можуть зупинити розвиток метастазів

Автор: фото з сайта www.3.bp.blogspot.com
  Препарати на основі лікарських грибів помічні при алергіях і гормональних порушеннях. Вони допомагають також при онкологічних захворюваннях
Препарати на основі лікарських грибів помічні при алергіях і гормональних порушеннях. Вони допомагають також при онкологічних захворюваннях

60-річна Катерина Рибінська має третю стадію раку грудей. Після операції приймає препарати з кількох видів грибів. Завдяки цьому не виникають метастази.

— Лікарі не бралися оперувати, доки пухлина не зменшиться. Для цього прописали хіміотерапію. Провели п'ять курсів, але лімфовузли тільки трохи зменшилися. Я приходила додому і плакала. У знайомої пухлина всохла вдвічі. Я розпитала її. Виявилося, що вона приймала між сеансами препарати з японських деревних грибів траметес і санхван.

У вересні Катерина Іванівна звернулася до фунготерапевта, який лікує грибами. Під його наглядом пила біодобавки з траметеса. Одночасно пройшла другу хіміотерапію.

— Пухлина зменшилася, стало легше. Операцію таки змогли зробити. Рак не розвивається. Онкологи дивуються, коли проходжу регулярні обстеження.

— Грибами лікують і ракові, й доброякісні пухлини, — розказує столичний фунготерапевт Сергій Ходун. — Гриби і пухлини дуже схожі. Вам знайома ситуація, коли зрізуєш гриб, то поряд виростає десяток інших. Так само ракові клітини. Розносяться по всьому організму і дають метастази. Цілющі гриби містять полісахариди, які не дають онкології розвиватися.

Діагностують і лікують рак в онкодиспансерах. Відмова від хіміотерапії, операцій і опромінення небезпечна. А прийом препаратів із цілющих грибів доповнює дію лікування і прискорює одужання. Вони роблять пухлини чутливішими до радіації та захищають здорові тканини. Післяопераційні рубці загоюються вдвічі швидше.

Грибні препарати добре поєднуються з ліками, травами. Доведено, що після лікування грибами онкохворі живуть удвічі довше. У них швидше відновлюються печінка, нирки, мікрофлора кишківника. Зникають блювота, нудота, пронос. Грибні препарати виводять токсини, захищають серце і судини від хімічних сполук.

Такими засобами лікують в онкоцентрах Японії, Сингапуру, Китаю й США. Їх використовують навіть при пізніх стадіях раку. Певний вид грибів застосовують не довше трьох місяців, щоб не виникало звикання. Зазвичай призначають кілька видів у комплексі з травами, пептидними комплексами. Цими препаратами не можна отруїтися. Вони не містять токсинів, навпаки — захищають слизову шлунка.

52-річний Віктор, пацієнт із Білорусі, звернувся з раком прямої кишки, у нього були метастази в печінці. Йому вивели стому — трубку з живота — і провели два курси хіміотерапії. Півроку хворий приймав екстракти грибів — веселки, агарика, рейші, кордицепса, дощовика. Після трьох курсів лікарі прибрали йому стому. Раз на півроку Віктор проходить реабілітацію натуральними препаратами в центрі фунготерапії. Почувається добре.

Якщо грибні препарати приймати перед операцією, це прискорює загоювання швів і реабілітацію. Веселка, шиїтаке, агарик, чага також чинять оздоровчий вплив на організм — руйнують холестерин, виводять радіацію, сповільнюють старіння. Люди в давнину використовували здатність березового гриба оживляти клітини крові, омолоджувати серце, печінку. Мисливці, пастухи вживали його у далеких походах задля бадьорості й витривалості.

Зараз ви читаєте новину «Гриби можуть зупинити розвиток метастазів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути