понеділок, 29 жовтня 2012 06:00

Глисти виводять оселедцем

Катерина Жигун із міста Волочиська на Хмельниччині літо провела на дачі з 4-річним сином і 10-річною донькою. Їли все з городу.

— Малий підхопив десь глисти. Його тошнило, зник апетит. Здали аналізи і знайшли аскариди. Лікар прописала таблетки, але я не хотіла лікувати сина хімією. Сусідка порадила народний рецепт, — розповідає 35-річна Катерина.

Купила великий добре просолений оселедець. Почистила його, вийняла кістки і порізала дрібними кубиками. Зубок часнику дрібно посікла, розтерла в дерев'яній ступці і перемішала з оселедцем, щоб вийшов фарш.

— Узяла з-під курки яйце і додала до оселедця свіжий жовток. Скип'ятила молоко, охолодила і потихеньку підливала у фарш. Помішувала, доки не вийшло рідке, як вершки. Воно діє як проносне.

Давала синові пити по півсклянки тричі на день після їди. За півгодини біг у туалет. Через три тижні знов здав аналізи. Глистів не виявили.

Зараз ви читаєте новину «Глисти виводять оселедцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути