пʼятниця, 22 липня 2011 00:30

"Еліксир молодості" посилює статеву функцію

Шановна Тетяно Павлівно! Хочу звернутися до вас із проханням допомогти у дуже делікатному, суто чоловічому питанні. Останнім часом у мене погіршилася ерекція, іноді під час і після оргазму відчуваю біль. Через це намагаюся ухилятися від статевого життя, хоча маю молоду дружину.

39-річний Кирило К. із Краматорська

— Дуже часто проблеми з потенцією і статевим актом списують на загальну втому, психологічне навантаження. А в цей час в організмі чоловіка може відбуватися запалення простати. З її стінок злущується епітелій і накопичується в каналі разом зі слизом. Утворюються крихітні камінчики. Вони формують пробки, що закупорюють вивідні протоки, — пояснює відома українська травниця Тетяна Павлівна Радіонова.

Перший симптом простатиту — ускладнення сечовипускання через те, що запалена простата збільшується в об'ємі і стискає сечовипускальний канал. Другим симптомом є сексуальний розлад. Простата виконує важливу функцію в досягненні ерекції. Тому її запалення викликає погіршення ерекції або відсутність взагалі. Основні причини простатиту — інфекції, переохолодження. У чоловіків за 40 років простатит може викликати зниження рівня тестостерону в крові. Схильність до хвороби мають люди сидячих професій, любителі спиртного, ті, що страждають запорами чи ведуть невпорядковане статеве життя.

— Лікування простатиту повинно бути комплексне. Гарний ефект дає народна медицина. Для усунення запалень передміхурової залози й аденоми я виготовляю цілющий бальзам на травах і корінні, а також крем, який необхідно вводити з ватним тампоном на ніч у задній прохід. Завдяки цьому поступово зникає ускладнене, прискорене, переривчасте, неповне сечовипускання, різі, біль у яєчках, паху, крижах. Чоловіки в захваті від мого еліксиру молодості для чоловіків. Усі ці засоби натуральні і не мають побічних дій, — наголошує травниця.

"Більше як рік простатит мене не турбує! Усе завдяки чудодійним засобам Тетяни Павлівни! Виконую всі її настанови — намагаюся вести здоровий спосіб життя, дотримуватися обмежень у харчуванні. В горщик потрапляю легко — виявляється, це таке щастя! Здоров'я вам, любові і добробуту", — пише Сергій Ц. з міста Чоп.

Звернутися до Тетяни Радіонової по допомогу можна

за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Еліксир молодості" посилює статеву функцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути