Ексклюзиви
понеділок, 21 травня 2012 00:45

Демодекоз виліковний і без антибіотиків

Мій ніс червоно-синій, як слива, на обличчі прищі. На роботі з мене сміються. Це дуже прикро. Лікувалася, але нічого не допомагає. Дорогенька Тетяно Павлівно, допоможіть і мені своїми чудодійними засобами.

Ірина С. із села Мар'ївка Запорізької області

— Якщо у вас на обличчі гнійні прищі, виразки, червоні плями, відчуваєте легке повзання, свербіж обличчя та волосистої частини голови — це скоріш за все кліщ демодекс. Він веде активне життя і розмножується. Доклавши зусилля й набравшись терпіння, його можна перемогти, — каже Тетяна Павлівна.

Демодекоз був першим захворюванням, якого вона позбавилася за допомогою своїх натуральних цілющих старовинних засобів.

— Боротьба з демодексом включає в себе дві однаково важливі складові — відновлення захисних сил шкіри й усього організму, а також придушення діяльності кліща. Для вирішення першого завдання необхідно нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, зміцнити імунітет. Із цим успішно впорається мій збір із цілющих трав та коріння для прийому всередину, — говорить Тетяна Радіонова. — Друге завдання полягає у відповідному догляді за шкірою — для цього я виготовляю протирку і мазь для зовнішнього застосування. Вони виведуть назовні гнійну масу, заживлять мікрорани, нормалізують роботу сальних залоз, звузять пори, очистять шкіру та зроблять її гладкою і здоровою. Лікування має бути комплексним та системним — у цьому успіх.

Мій комплекс від демодекозу не має побічних дій, не приносить шкоди для організму, не викликає звикання, — додає травниця. — Він допоможе Вам у боротьбі з демодексом без антибіотиків і гормональних препаратів. Піклуйтеся про своє здоров'я та будьте здорові.

Демодекоз, гайморит, бронхіт, грибок, трофічні виразки, псоріаз — травниця Тетяна Павлівна Радіонова позбавить вас від цих та інших недуг за старовинною рецептурою сімейної династії травників. Ця рецептура перевірена більш, ніж століттям: нешкідлива, відмінний результат — здоров'я безцінне.

"У мене демодекоз. Розрекламовані російські препарати не допомогли, а комплекс Тетяни Павлівни Радіонової дав чудові результати. За це їй низький уклін і повага!" — пише П. Р. Соснова із села Кирилівка.

Звернутися до Тетяни Радіонової за допомогою можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97.

www.travnik.kharkov.ua

Самолікування може зашкодити Вашому здоров'ю

Зараз ви читаєте новину «Демодекоз виліковний і без антибіотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути