Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2011 06:15

Через хвороби хребта болить голова і знижується потенція

Автор: Фото з архіву медичного центру ”Олгерд”
  У столичному медичному центрі ”Олгерд” пацієнту лікують спину приладом ”спінлайнер”. Пристрій діагностує стан м’язів навколо хребців та знімає їх напруження. Завдяки цьому лікує защемлення, відновлює кровобіг
У столичному медичному центрі ”Олгерд” пацієнту лікують спину приладом ”спінлайнер”. Пристрій діагностує стан м’язів навколо хребців та знімає їх напруження. Завдяки цьому лікує защемлення, відновлює кровобіг

— Замружтеся, підніміть голову та постійте на одній нозі. Якщо важко утримати рівновагу до 10 секунд, то є проблеми із кровообігом у шийному відділенні хребта, — каже головний лікар медичного центру "Олгерд" Петро Кучеренко, 53 роки.

Головний біль найчастіше виникають через напруження м'язів голови. Через це звужуються судини, що постачають кисень нервовим клітинам мозку. Головний біль попереджає організм про те, що мозок не отримує достатньо кисню. Люди часто п'ють знеболювальне замість того, щоб зняти стрес і м'язову напругу, зумовлену остеохондрозом хребта.

— Причина 90 відсотків хвороб людини в тому, що затиснені нервові закінчення спинного мозку. Навіть карієс, випадіння волосся, сивина, зморшки, тьмяність шкіри, нервозність, зниження потенції, хвороби внутрішніх органів пов'язані з цим. Людина може лікуватися в багатьох лікарів, а їй лише треба відновити кровообіг у шийному відділі.

М'язи навколо нервових закінчень розслабляють масажем, мануальною терапією. Але дотиком пальців неможливо точно визначити ступінь затиснутості нервових закінчень, виявити новоутворення, грижі хребта. Точну діагностику й ефективні процедури відновлення кровообігу в хребті можна зробити лише приладом, який визначає місце, ступінь затиснення та силу, з якою потрібно масажувати м'язи навколо хребта – спінлайнером ("Spineliner").

— Ефект відчутний уже після двох процедур. У нас лікувався чоловік, який через погане самопочуття навіть звільнився. Після лікування спінлайнером повернувся на роботу. Цьому пацієнтові 65 років. Але більшість людей із проблемами в шийному відділі хребта молодші. Недуги, які раніше з'являлися в 50 років, тепер через малорухливий спосіб життя, постійну роботу за комп'ютером, приходять у 30.

Спінлайнер також допомагає, якщо людина втрачає рівновагу при ходьбі, швидко забуває. Пам'ять і координація рухів відновлюються після нормалізації кровообігу. Якщо він порушений, людина вранці прокидається втомленою, з опухлим лицем.

— Відтік крові від голови менший за притік. Бо подається завдяки тиску в серці, а назад стікає самостійно. Якщо вночі людина лежить із затиснутими шийними хребцями, то відтік крові від голови мінімізується. На ранок — червоні очі. Потім кажуть: розходився, прийшов у норму. Людина прийняла вертикальне положення, кров збігла й стан нормалізувався.

Робити процедури на спінлайнері Петро Кучеренко радить кожні півроку. Це нормалізує тиск, відновить кровообіг і попередить ризик хвороб. Організм буде в тонусі. Покращиться самопочуття та ваш зовнішній вигляд.

Адреса медичного центру "Олгерд": бульв. Академіка Вернадського, 36.

Тел.: 0(44) 422 95 05, 0(44) 362 24 34.

www.olgerd.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Через хвороби хребта болить голова і знижується потенція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути