пʼятниця, 21 жовтня 2011 07:45

Біофотони рятують від безпліддя

Автор: фото: Оксана Мишопита
  У пацієнток, які носили білизну з біофотонами,  зникали фіброміоми, розсмоктувалися спайки
У пацієнток, які носили білизну з біофотонами, зникали фіброміоми, розсмоктувалися спайки

— Гінекологічні проблеми маю вже 13 років, із підліткового віку нерегулярний цикл, сильний біль і дискомфорт, — розповідає лучанка Олена Кунцевич, 26 років. — Після цілої купи недешевих аналізів у столичних центрах, лікарі встановили діагноз — полікістоз яєчників.

Недугу лікували гормональними препаратами. За цей час жінка набрала майже 20 кг зайвої ваги.

— Дитину я таки народила, але проблеми з місячними не закінчилися. Більше того, після пологів шкіра на животі деформувалася. За півроку живіт виріс і збільшився, — продовжує Олена. — Коли вперше почула про труси з біофотонами — не повірила. Думала, як звичайні труси з якимись там додатками можуть розв'язати мою проблему? Але порадилася з гінекологом. Вона не заперечувала, щоб я носила таку білизну паралельно з медикаментозним лікуванням. За 1,5 місяця в мене почалися критичні дні. Більше того, тепер цикл регулярний.

— Жінці пощастило, що при таких проблемах вона народила дитину, — каже невролог, рефлексотерапевт вищої категорії Людмила Карачун. Із гінекологами, урологами та пацієнтами обговорюють проблеми безпліддя на засіданні клубу "Фітоздоров'я". — Недарма кажуть: здоров'я — це нічого, коли воно є, і це все, коли його немає. Особливо гостро це відчуває сім'я, яка довго планує народження дитини. В Україні 15–20 відсотків подружніх пар стикаються з непліддям. При цьому на заваді вагітності можуть стати як проблеми із жіночим, так і з чоловічим здоров'ям. На щастя, сьогодні пара, що стикнулася з проблемою непліддя або ж захворюваннями сечостатевої системи, за допомогою певних рекомендацій може відновити своє здоров'я. Найкращим помічником тут я бачу продукцію міжнародної корпорації "Хуашен".

У пацієнток, які носили білизну з біофотонами — сучасними матеріалами, просоченими екстрактами рослин, зникали фіброміоми, розсмоктувалися спайки. Жінки вагітніли після довгих років безпліддя.

— Підтверджень ефективності в моїй практиці не один десяток, — продовжує лікар. — Пацієнт 45-річний Борис скаржився на біль у спині, мав проблеми з простатою. Уже через місяць після того, як почав носити труси з біофотонами, вживати кальцій і тибетський чай для печінки, позбувся болю. У 24-річної Ірини труси з біофотонами нормалізували цикл. Інша пацієнтка, яка використовувала прокладки з біофотонами, забула, що таке цистит. Допомагають біофотони і при фіброзно-кістозній мастопатії. Одяг із біофотонами, пилок, кальцій і чаї позбавили 42-річну Олену від проблеми за два місяці.

Безкоштовну консультацію можна отримати у клубі "Здоров'я третього тисячоліття" за адресою: Луцьк, просп. Грушевського, 8. Тел.: 0(50) 610 74 93, 0(67) 291 11 55, 0(332) 29 72 98. www.fitozdorov.com

Зараз ви читаєте новину «Біофотони рятують від безпліддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути