пʼятниця, 02 грудня 2011 07:45

Біофотони допомагають жінкам уникнути операції

Автор: фото з сайта www.es.centregidona.cat
  Ущільнення у молочних залозах виникають через гормональні збої гінекологічні захворювання та проблеми з роботою інших органів
Ущільнення у молочних залозах виникають через гормональні збої гінекологічні захворювання та проблеми з роботою інших органів

Львів'янці 25-річній Ользі Моравській лікарі встановили діагноз мастопатія торік. Вона мала болі та дискомфорт у грудях наприкінці кожного циклу. До медиків звернулася, коли виявила на тілі кілька невеликих вузликів, розміром із квасолину.

— Стільки всього перепробувала, що й не перелічити: і мазі, і таблетки, і всі народні рецепти, про які тільки чула, — розповідає. — Останнім часом лікарі все наполегливіше почали пропонувати операцію. Моя тітка порадила спробувати ще методи східної медицини. Вірила мало. Купила спеціальну білизну з біофотонами, лікувальною біосировиною.

1,5 місяця Ольга одягала на ніч труси з біофотонами, удень вкладала в бюстгальтер спеціальні вкладки. У курс лікування входили також тибетські фіточаї, нанометричні кальцій і пилок. За цей час ущільнення зникли, а лікарі констатували повне одужання.

Найчастіше лікарі діагностують доброякісні зміни тканин молочних залоз у жінок віком 25-45 років. Захворювання можуть спровокувати гормональні збої, гінекологічні недуги, проблеми з роботою інших органів і спосіб життя.

— Усі гінекологічні проблеми, і мастопатії в тому числі, починаються з кишківника, — каже невролог, рефлексотерапевт вищої категорії Людмила Карачун. — Немає сенсу лікувати молочні залози без відновлення роботи кишечника, адже від нього багато чого залежить. Жінки повинні пам'ятати, що їхнє здоров'я напряму пов'язане з їхнім стилем життя та якістю харчування. Потрібно працювати із першопричинами, а не наслідками.

За останні три роки роботи лікарі луцького клубу здоров'я зафіксували понад 120 випадків одужання жінок із мастопатією. Їхнім пацієнткам пропонували операції на молочних залозах, а вони вирішували свої проблеми за допомогою біофотонів без оперативного втручання.

— Вкладки в бюстгальтер добре справляються з мастопатією. Вони допомагають і молодим мамам, які вигодовують дітей груддю, і старшим жінкам, — додає Людмила Мойсеївна. — Борються із затвердіннями, тріщинами. На сьогодні маємо масу позитивних прикладів. Жінки і в 20, і в 50 одужують. За кілька місяців носіння білизни з біофотонами проблема зникає.

Моїй братовій із Ковеля лікарі радили негайно лягати на операцію з видалення пухлини у грудях. А вона два місяці поносила бюстгальтер зі вкладками з біофотонами. Тепер від пухлини ні сліду, — розповідає Олена Коновал, 49 років. — Мені діагностували поліпи в матці. Я три місяці носила пояс із біофотонами та пила структуровану воду з нанометричної кружки.

Від поліпів за шість місяців жінка вилікувалася.

Безкоштовну консультацію про оздоровлення організму і продукцію "Хуашен"можна отримати у клубі "Здоров'я третього тисячоліття" за адресою: м. Луцьк, просп. Грушевського, 8/36. Тел.: 0(50)610 74 93, 0(67)291 11 55, 0(332)29 72 98. www.fitozdorov.com

Зараз ви читаєте новину «Біофотони допомагають жінкам уникнути операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути