пʼятниця, 09 вересня 2011 00:15

Білизна з біофотонами допомагає завагітніти

Автор: фото: Оксана Мишопита
  Людмила Карачун: ”Після носіння білизни з біофотонами у пацієнток зникали фіброміоми”
Людмила Карачун: ”Після носіння білизни з біофотонами у пацієнток зникали фіброміоми”

— Статистика жіночих захворювань сьогодні жахає. У кожної другої жінки діагностують патології репродуктивної системи. І починається виснажливе лікування, шалені витрати, — каже рівенський рефлексотерапевт вищої категорії Людмила Карачун.

— Жіноча сечостатева система дуже уразлива. Окрім переохолодження, чутлива до бактерій, вірусів, навіть перенасичення ліками. Якщо ж елементарне запалення вчасно не пролікувати, воно переростає у хронічний процес. А це призводить до дистрофічних змін — фіброзів, кістозів та до онкопатологій. На цьому етапі традиційна медицина зазвичай пропонує операцію. От і виходить, що пухлини й навіть органи видаляють, а причина захворювання залишається. Кращої альтернативи традиційним методам у лікуванні жіночої репродуктивної системи, ніж продукція з біофотонами, я сьогодні не знаю.

Біофотони — це сучасні матеріали зі спеціальним шаром з екстрактів 60 лікарських рослин. Їх винайшов німецький професор Фрітц-Альберт Попп. 1975 року його номінували за це відкриття на Нобелівську премію. Сьогодні з біофотонами виготовляють гігієнічні засоби та шиють білизну й одяг.

— У пацієнток, які носили білизну з біофотонами, зникали фіброміоми, розсмоктувалися спайки, жінки вагітніли після довгих років безпліддя. Наприклад, моя 32-річна пацієнтка з Новограда-Волинського після двох викиднів не могла завагітніти. Придбала собі та чоловікові труси з біофотонами, пилок, кальцій та  чай "Цияогулань" марки "Хуа Шен". Сьогодні їхньому синочкові 2 роки. Є багато прикладів, коли надокучлива молочниця відступає, щойно жінка переходить на трусики з біофотонами. Вони ж навіть у сні лікують.

Білизна з біофотонами допомагає також при геморої та простатиті. А спеціальні гетри й пояс — при варикозному розширенні судин. Наколінники і налокітники — при болю у суглобах.

— Я професійно займалася спортом. Припинила заняття через болі в ногах. Перепробувала все на світі. Два місяці поносила гетри і пояс із біофотонами і тільки тоді забула про біль, — говорить киянка Анастасія, 37 років.

Вироби з біофотонами не дають побічних ефектів. Їх можна використовувати паралельно з іншими методами лікування. Після прання не втрачають корисних властивостей. Лікарі не радять використовувати їх лише вагітним та людям із кардіостимуляторами.

Безкоштовну консультацію можна отримати у клубі "Здоров'я третього тисячоліття" за адресою: Луцьк, просп. Грушевського, 8. Тел. 0(50) 610 74 93 begin_of_the_skype_highlighting 0(50) 610 74 93 end_of_the_skype_highlighting, 0(67) 291 11 55 begin_of_the_skype_highlighting 0(67) 291 11 55 end_of_the_skype_highlighting, 0(332) 297 298 begin_of_the_skype_highlighting 0(332) 297 298 end_of_the_skype_highlighting. www.fitozdorov.com

Зараз ви читаєте новину «Білизна з біофотонами допомагає завагітніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути