Ексклюзиви
четвер, 09 листопада 2006 18:10

Безкоштовна "Лікарська порадня"

При церкві Пресвятої Богородиці Володарки України у Львові (вул. Новознесенська) можна отримати безкоштовні консультації стоматолога, терапевта та психолога. Увечері з 18.00 до 20.00 там працює "Лікарська порадня".

— Для порадні ми збудували окреме приміщення. Із-за кордону нам передали стоматологічну установку, але до нас доїхало лише крісло і то без моторів. Воно не підіймається, — показує стоматкабінет настоятель храму. — Доки прихожани збирають кошти на установку, стоматолог щоразу приносить на прийом портативну зубну машинку.

Навпроти — двері терапевта, тут приймає і психолог. Кабінет обладнано як амбулаторію. При вході скляна шафа з ліками, під вікном стіл, а біля стіни кушетка. У цьому місці пацієнтів найбільше. Прихожани розповіли, що терапевт Ростислав Полюга, він же сімейний лікар району, — найвправніший. Може і потрібні ліки виписати, і додому до хворого прийти.

Кожен лікар працює по дві години раз на тиждень: стоматолог у вівторок, терапевт — середу, психолог — четвер, а неділя — день духовної порадні. Усі ліки пацієнти отримують безкоштовно. Таку ж порадню планують відкрити на території Храму Воскресіння Господнього, піді Львовом, у Рудному.

Зараз ви читаєте новину «Безкоштовна "Лікарська порадня"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути