Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 19:32

Анатолій Потопальський лікує рак чистотілом

44-річна Лідія приїхала до Києва з Івано-Франківська на конференцію до лікаря Анатолія Потопальського, 70 років, у Будинку вчених. Він працює в Інституті молекулярної біології й генетики НАН України. Учений ініціює відкриття в столиці лікувального центру для онкохворих, де їх лікували б препаратами на основі чистотілу.

Лікар вилікував жінку від раку. Лідія захворіла 1993 року, через півроку після пологів. Почалася хвороба з болю в лівому боці.

У Київському міському онкоцентрі виявили четверту стадію раку з ураженням правої легені.

— Два роки я приймала хімію і опромінення, імунітет так упав, що не могла ходити, — згадує жінка. — Наприкінці 1995-го в газеті прочитала статтю про чистотіл Анатолія Потопальського. Знайшла його інститут, прийшла з аналізами та випискою.

За вказівкою лікаря жінка півроку пила трав"яні чаї, аби очиститися від радіонуклідів і зміцнити імунітет.

— Як їхала в онкодиспансер перевірятися, заходила до Анатолія Івановича. Лікарі ж помітили, що лімфовузли зменшилися в півтора рази, і хімію вже не призначали.

Потопальський прописав пацієнтці пити настоянку з чистотілу, омели, нагідок і кореня аїру.

— Настоянку робила на кагорі, а можна і на домашньому самогоні. Крім того, колола ліки на основі чистотілу. На перевірці 1998 року медики сказали, що аналізи відмінні. На місці пухлини залишилося лише невелике ущільнення.

Перший протипухлинний, противірусний та антимікробний препарат "Амітозин" отримали 1959 року.

— Ми зробили його в лабораторії, покращивши біологічно активні молекули чистотілу. Він зупиняє розмноження злоякісних клітин, — розповідає Анатолій Потопальський. — Клінічні тести показали добрі результати в сорока відсотків хворих. Повторні пухлини не виникали. До того ж через низьку токсичність ліки не викликають алергічних реакцій і їх можна застосовувати в комплексі з опроміненням. Та й коштують недорого — сто мілілітрів ін"єкцій 90 гривень. На курс треба двісті.

Учений каже, що його пацієнти, зокрема ті, що були на конференції, 10–15 років тому вилікувалися від раку.

Чорнява жіночка представляється Ольгою Юріївною. Розповідає, що завдяки чистотілу вилікувався її кум.

— Його вже виписали у Львові додому помирати. Він навіть не міг говорити, зателефонувала кума і попросила контакти Анатолія Івановича. За три роки кум видужав і навіть дочку в школу сам водив.

Киянин Ігор Полуцький вилікував доньку. П"ять років лікарі не могли визначити, що з нею. Ставили діагноз — неврит слухового нерва.

— Донька майже втратила слух, почало двоїтися в очах. Урешті на магнітно-резонансній томографії побачили пухлину. Але вона вже вросла в головний мозок. Оперувати ніхто не брався.

За чотири місяці лікування в Потопальського пухлина розділилася, лікарі підтвердили це під час операції.

Анатолій Потопальський каже: найкращі результати його ліки мають при раку легень, проблемах із кишечником, недугах щитовидної, підшлункової і молочної залоз, простати, гортані, при саркомах. Людей із важкими ураженнями серця, серцевою та нирковою недостатністю, токсичними гепатитами лікувати не береться.

Наприкінці конференції до залу заходить співачка Марічка Бурмака, 38 років. Каже, що читала про препарат на основі чистотілу:

— Усе, що стосується здоров"я, матиме від мене підтримку. Лікар рятує людей, тому я прийшла підписатися під пропозицією, що потрібно створити окремий заклад для хворих.

За створення центру й особистий лікар президента Ростислав Валіхновський:

— Я знаю, що "Амітозин" застосовують у "Феофанії" і результати чудові. Це новий метод у лікуванні ракових хворих, а їх в Україні майже два мільйони. Із них сто тисяч мають пухлини молочної залози. Нам потрібні свої, а не привізні ліки.



Як знайти

Анатолій Потопальський працює в столичному Інституті молекулярної біології і генетики НАН України на вул. Заболотного, 150. Листи вченому надсилають на електронну пошту: [email protected]. Тел.: (044) 526 11 39.

Омелу й аїр настоюють на коньяку

Для лікувальної настоянки три трилітрові банки наповнюють на третину чистотілом. Перекручують його на м"ясорубку з коренями. Стільки ж кладуть листя і гілок омели, бажано з плодових дерев. Натомість свіжих квіток нагідок і коренів аїру беруть утричі менше. Масу ретельно перемішують і заливають 40% спиртом, коньяком або кагором, покривши на 2–3 см. Через три дні доливають алкоголь, бо рослини його частково вберуть. П"ять-сім днів настоюють у темному прохолодному місці.

Перші два тижні настоянку вживають по 1чайній ложці тричі на день за 15–20 хв. до їжі. Відтак дозу збільшують до 1 столової ложки тричі на день.

Лікар Анатолій Потопальський радить не викидати рослинну масу. Коли банка спорожніє, треба долити 1,5 л окропу і настоювати ніч. Рідину варто приймати по 2 столові ложки тричі на день перед їжею до закінчення настоянки. Так само з іншими порціями настоянки. По тому треба зробити перерву на три місяці. Для повного одужання курс лікування повторюють. Аби запобігти розвитку пухлин досить одного курсу лікування на рік.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Потопальський лікує рак чистотілом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути