пʼятниця, 04 листопада 2011 13:12

Жіночі сльози відлякують чоловіків

Жіночі сльози відлякують чоловіків

"Купуючи спортивну машину, чоловік одразу впевнений, що ніколи не повезе на ній картоплю з маминої дачі. Так само і з жінками: під час знайомства він розуміє, наскільки ця жінка йому підходить чи ні. Буде він з нею просто спати чи будувати стосунки. Жінки повиннні звикнути, що так чи інакше вони будуть для чоловіків машинами. Дорогими чи дешевими — залежить від Вас жінки", - каже російська ваха Роза Сябітова під час тренінгів у Києві.

"Хочете, щоб любив і поважав, не скачіть першою у його ліжко. Нехай позавойовує. Бо найкраща здобич та, за якою довго ганявся. Життя не дарує нам хороших чоловіків. Це ми, жінки, повинні зробити їх хорошими. Якщо зібрались одружуватися, запитайте у себе, чи хватить сили потягнути весь комплекс дурних звичок, які є в чоловіка. Якщо готові терпіти, виходьте заміж".

Радить ніколи не плакати при чоловікові. "Він не повинен бачити, як Ви плачете. Як говорила Мерилін Монро, жінка повинні не хвилюватися, а хвилювати".

Київський психолог Аліна Димчук дає 5 рекомендацій, як помітити та розрізнити плани чоловіка щодо Вас.

1. Якщо довго не кличе заміж — не означає, що не любить або розлюбив. Дайте чоловікові час. Не тягніть до заксу, бо потім сама можете про це шкодувати. Якщо це ваша доля, то нікуди від вас не дінеться.

2. Якщо байдужий, мало телефонує, рідко приходить, не цікавиться вашими справами, самопочуттям, настроєм — то навіщо він вам. Швидше за все у нього таких, як ви, кілька. Не беруть ці стосунки близько до серця. Навіть, якщо встигли з ним переспати, сприймайте це як досвід. У нашому житті усе пережите дається для досвіду. Не виніть себе в тому, що сталося.

3. Якщо мало говорить по телефону — не означає, що не любить. Чоловіки не такі язикаті, як ми, жінки. За це його не пиляйте. Хай краще працює, заробляє гроші. Про все важливе поговорите під час зустрічі вживу.

4. Не плачте при чоловікові. Це його налякає і роздратує. Швидше за все відштовхне від вас надовго. Вони не люблять ускладнювати собі життя скандалами та істериками. Хочете, щоб був з вами, контролюйте свої емоції. Не всі чоловіки розуміють, що для жінки виявити емоції — це все рівно, що вранці почистити зуби. Вони не вміють слухати і розуміти. Але не тому що не люблять. Для них краще вирішити проблему, яка вас засмутила, ніж жаліти вас. Він любить та прагне зробити вас щасливою, але це не означає, що він буде "сюсюкатися" з вами з будь-якої причини і без причини.

5. Якщо живете у цивільному шлюбі, а чоловік пізно повертається додому, від нього пахне чужими парфумами, по іншому зав'язана краватка — це вже підстави не просто ревнувати, а виясняти, хто хоче з вами поконкурувати. Достатньо підозр щодо зради. Далі кохання не шукайте. Якщо сходив "наліво", то це не ваш чоловік. Доля вас від нього намагається вберегти.

Зараз ви читаєте новину «Жіночі сльози відлякують чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути